| Andreea_7000 a întrebat:

Ce credeti ca e mai bine? medicina sau drept?

7 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

----> Dreptul cred ca este mai bun decat medicina deoarece:

1. Se castiga mai bine!

2. Daca mergi in America si vrei sa te angajezi ca avocat (mai ales daca lucrii`platit, deci sa nu fi` un avocat public), poti sa ajungi miliardar!

---> Chiar ieri am vazut la stiri ca era un titlu : ''Avocatul de miliarde de dolari`''.

---> Si oricum, daca vrei sa te faci doctorita, este cam rau deoarece o sa vezi foarte mult sange si tot felul de boli, infectii, pete, alunitze etc.

Sper ca te-am ajutat puppy dog eyes

| Kristtine a răspuns:

Drept

| Addiction a răspuns:

Dupa parerea mea e mai placut domeniul drep.

| sirina_7189 a răspuns:

Drept

| Aniela2777 a răspuns:

Medicina. la Drept. degeaba faci facultatea si dupa nu are cine sa te indrume. trebuie sa bagi multi bani, sa ai cunostinte in Drept, ca sa ajungi si tu avocat/judecator. La medicina, daca esti bun, poti devenii un medic foarte bun, chiar cautat de peste hotare. acum e alegerea ta, daca tu ai bani sa bagi la Drept foarte bine happy. Succes

| Bebitsssa a răspuns:

Depinde care iti place tie, eu una optez pentru drept deoarece nu ma vad medic nu-mi place medicina si eu cred ca in viata trebuie sa facem ce ne place! alege ceea ce-ti place, succes, fundita big grin

| lumylyvy a răspuns:

Amandoua iti pot aduce un viitor ...Medicina...e cam cea mai "populara" domeniu insa daca dai la drept o sa iti dai seama ca te-ar fi mai bine la medicina.eu vreau medic veterinar.este o placere de a lucra cu animalele
. sper ca ti-am fost de folos! Funda?

Întrebări similare