----> Dreptul cred ca este mai bun decat medicina deoarece:
1. Se castiga mai bine!
2. Daca mergi in America si vrei sa te angajezi ca avocat (mai ales daca lucrii`platit, deci sa nu fi` un avocat public), poti sa ajungi miliardar!
---> Chiar ieri am vazut la stiri ca era un titlu : ''Avocatul de miliarde de dolari`''.
---> Si oricum, daca vrei sa te faci doctorita, este cam rau deoarece o sa vezi foarte mult sange si tot felul de boli, infectii, pete, alunitze etc.
Sper ca te-am ajutat
Medicina. la Drept. degeaba faci facultatea si dupa nu are cine sa te indrume. trebuie sa bagi multi bani, sa ai cunostinte in Drept, ca sa ajungi si tu avocat/judecator. La medicina, daca esti bun, poti devenii un medic foarte bun, chiar cautat de peste hotare. acum e alegerea ta, daca tu ai bani sa bagi la Drept foarte bine . Succes
Depinde care iti place tie, eu una optez pentru drept deoarece nu ma vad medic nu-mi place medicina si eu cred ca in viata trebuie sa facem ce ne place! alege ceea ce-ti place, succes, fundita
Amandoua iti pot aduce un viitor ...Medicina...e cam cea mai "populara" domeniu insa daca dai la drept o sa iti dai seama ca te-ar fi mai bine la medicina.eu vreau medic veterinar.este o placere de a lucra cu animalele
. sper ca ti-am fost de folos! Funda?
August99 întreabă: