| TheBestForYou a întrebat:

Ce credeti ca e mai bine : -o iubire secreta si la distanta
- o iubire apropiata si de care toti sa stie

Răspuns Câştigător
| nimiiiiiic a răspuns:

E foarte misto sa fie "secret love" la inceput, intalnirile pe ascuns fac relatia incitanta, dupa ce se linistesc apele puteti sa va "predati" multimii. big grin.asta daca vreti tongue. Dar cel mai bine si corect ar fi ca relatia odata inceputa, trebuia si dezvaluita, altfel vor fi probleme. Aici depinde si de parinti.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O iubire in apropiere si toti sa stie.

| No a răspuns:

Aleg a doua varianta pentru ca deseori, iubirile la distanta nu prea merg ). acum depinde de voi 2 blushing

| xAvrilx a răspuns:

A doua varianta pentru ca avand prietenul aproape stii totul despre relatie (daca te inseala.) si daca prietenii stiu nu trebuie sa va faceti grijiwinking.
AM nevoie de funda. daca consideri ca rasp meu e bun, pls funda!batting eyelashes

| Alisstor a răspuns:

O iubire apropiata secreta laughing
Totul este in functie de mentalitate. Daca poti, poti. Stiu ca ai dat doar 2 solutii, dar degeaba te rezumi doar la 2 posibilitati teoretice, asa ca tot teoretic vorbind, se poate si ce-am zis eu tongue

| DacaTuSpui a răspuns:

Normal ca e mai bine sa fie o iubire apropiata si de care toti sa stie. Multe iubiri la distanta nu rezista, iar daca mai e si secreta, nu cred ca are vreun viitor. happy