Dragostea e un sentiment care de cele mai multe ori aduce nu doar fericire, dar şi suferinţă (nu prea întîlneşti dragoste fără gelozie, spre exemplu).
În schimb, fericirea e o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină.
Nu trebuie să refuzi şansa de a iubi din frica să nu suferi, dar, totuşi fericirea rămîme pe primul loc, deoarece e important să fii fericit în relaţia ta, altfel nu se merită.
Ambele sunt importante.Pentru mine fericirea e mai importanta, degeaba avem parte de dragoste daca nu suntem fericitit/multumiti/impliniti cu ceea ce avem.
Pai, chestia este ca dragostea este o forma a fericirii si fericirea este o forma a dragostei, sunt intr-o relatie de interdependenta nu prea ai cum sa le separi.
Dragostea este una din "chestiile" care intretine fericirea. Fericirea poate fi impartita in mai multe parti(scuza-mi exprimarea). Lucrurile marunte fac o viata frumoasa si fericita. Dragostea este si ea un lucru care contribuie la fericire. Cand intri in dragoste trebuie sa ai grija, in dragoste este "totul sau nimic". Cel mai bun sfat pe care eu cred ca pot sa ti-l dau este: experimenteaza fara frica de esec! Ce nu te doboara te intareste! Daca esti lucid si cu capul pe umeri o sa-ti dai seama ca dragostea nu o sa te doboare niciodata, ci mereu o sa te faca mai puternic, mai precaut si... mai fericit. Bafta!
Oarecum mersi ma asteptam la la niste idei mai urite.intradevar sit si persoane de treaba in Moldova dar si multi egoisti si needucati.
Se pot obtine amandoua dar mai greu.Ca sa iti raspund, pentru mine fericirea. Dragostea vine si pleaca
OnWeed întreabă: