Buna, iubirea este sentimentul cel mai frumos si mai pur de pe pamant, nu se poate descrie in cuvinte, atat de pretios e sentimentul acesta, iubirea inseamna viata, fericire dar presarata cu lacrimi uneori... iubirea e acel sentiment care te face sa faci orice pentru pers. iubita, simti ca mori in lipsa lui, inseamna totul pentru tine... iubirea se poate descrie ca fiind o raza de soare dupa furtuna, are miros de trandafir, dar are uneori si spini...
Iubire=sentimentul fara de care nu ai putea sa traiesti.
dragoste=conectarea a doua suflete pereche !
Nu e o mare diferenta intre iubire si dragoste...Doar ca dragostea e intre 2 persoane de sex diferit(normal dar ex si exceptii)si include si pasiune...
Iubirea e sentimentul ce ne face oameni...cand iubim simtim ca traim. E culoarea vietii... dar cum orice iubire include si egoism, in diferite doze, consider ca iubirea e si ceva periculos... ceva ce iti da aripi, iar atunci cand esti prea sus, ti le taie...
Iubirea nu egal dragoste. sunt 2 sentimente diferite. iubirea e trecatoare iar dragostea nu. Dragostea e sentimentul ala veshnic... de legatura intre 2 persoane... de cand sunt indragsotita am puterea sa iert mai usor. dragostea ne face sa supravetuim... fara dragoste nu putem trai. cand porti in suflet acest sentiment puternic simti ca plutesti. simti ca totul este pntr tine ce frumos :X cand ma gandesc la dragoste, instantaneu imi vine in mine pasiune, generozitate, altruism, sex, mangaieri :X sper ca am raspuns cat de cat corect...
Daca ne referim la orice tip de relatie cred ca iubirea e atunci cand esti inteles. Cred ca o prietena draga o poti numi pe cea care tine la tine asa cum esti si iti intelege deciziile bune sau rele, cand te ajuta la greu, cand e acolo pentru tine. In relatii mare diferenta nu cred ca e, doar ca include sexul si pasiunea, dar tot cam aia, esti inteles, esti ajutat, respect pentru tine ca persoana, iubire reciproca, sprijin, intelegere. Contrazic pe cei care au zis ca nu poti trai fara asta. In primul rand, cam greu pierzi asta, daca iubirea e reciproca si toate celelalte, nu ai cum sa pierzi decat daca nu apreciezi ce ai sau daca nu e reciproc.
Iubirea si dragostea pentru mine sunt cam acelasi lucru. Iubirea e speranta, bucurie, implinire si in acelasi timp e nebunie, pasiune si lipsa de ratiune...generozitate,altruism,ea nu cere ci ofera nu obliga ci da libertate e cheia adevaratul succes in viata
Iubire e o floare Ce naste doar sperante, Iubirea e un gand Ce inima iti paste. Iubirea e o piatra, Un zid de ne trecut, De care te izbesti De cand tu te-ai nascut. Iubirea iti da aripi Sa te inalti la cer, Tot ea iti da si ziua In care sa disperi! Iubirea iti da viata, Iubirea te omoara, Tot ea iti ia speranta Si maine ti-o da iar. Deci ca sa iei aminte: Iubirea e un drac, Iubirea e un inger, Iubirea-i un pacat! Te nasti iubind frumosul Si mori urand prostia, Te nasti pentru-a iubi, Iubind iubesti iubirea!