Eu cred ca e, prea putin probabil sa aparem pe lumea asta ca sa traim cativa ani si apoi sa disparem pur si simplu
Dupa moarte sufletul de reincarneaza intr-un alt bebelus si incepem o noua viata, altfel cum se explica karma? Multe persoane sub hipnoza povestesc intamplari din vieti anterioare, deci sufletul e un fel de calator in timp si spatiu. Budistii stiu ei ceva, nu sun prosti cum cred unii
Mai documenteazãte despre DMT dar sã nu fumezi, poate fi periculos.
O sa iti pierzi constiinta fizicã si vei fi aruncat in timp, adicã in constiinta universului care este infinitã, nu o sã fi constient de trecut, viitor sau prezent cum esti acum... o sã ramai intr-o infinitate de posibilitãti dar in acelasi timp relaxante, tu vei crede cã existi pentru totdeauna dar in cateva secunde vei fi mort fizic.
Intrebarea aia din Alice
"Cât de mult dureazã o vesnicie? Uneori doar 2 secunde "
Dacã nu ai priceput poti sã il iei cel mai usor ca un vis care dureazã pentru totdeauna
Tu ai vazut macar despre ce vorbim noi aici?
Probabil sa nu se intample nimic, pentru ca nu exista nici o dovada stiintifica care sa arate ca existe ceea ce este mentionat in biblie.(rai si iad)
"Cred" in ceva dupa moarte e mult spus pentru mine, nu sustin nicio teorie legata de ceea ce se petrece dupa ce murim, increderea oarba in ceva fara ca acesta sa-si fi demonstrat existenta cumva e ca povestile cu zane.
Insa sper ca e adevart ce vezi in filme, lumina aia care te atrage spre ea. Imi place antiteza dintre locul frumos, stare de liniste si lumina, cu moartea care in sine, e sumbra.
Daca e sa cred in ceva, imi place sa cred ca fiecare persoana cu care legam o legatura in viata, a fost predestinata sa o intalnim.
Mai cred si in notiunea de "sortirea mortii" pentru ca era sa mor de vreo 3 ori din neatentie si amn scapat ca prin ac. Am simtit asa, ca imi e sortit sa mai traiesc.
Cel mai bine consultă Biblia sau întreabă un preo t legat de acest subiect..Cred că cel mai în măsură să îți răspundă la această întrebare este un preot. Părerile noastre sunt împărțite..Caută de asemenea predicile preoților și viețile Sfinților și vei găsi ce vei căuta. Mântuitorul nostru Iisus Hristos spunea " Adevărul sunt Eu " și " Caută adevărul și îl vei găsi ". Mult succes și Doamne ajută!
Doamne ajuta! asta stiu si eu sa consult, eu voiam doar parerea ta