Buna,pai...visele raman vise,nu cred ca au o importanta majora in vietile noastre, insa, poate asta vrem noi sa credem. Oricum, o sa formulez propriul meu raspuns, fara a-l lua de pe internet.Catelul din visul tau poate insemna o persoana care iti doreste raul,care nu tine la tine si,faptul ca era bucuros poate insemna intocmai fericirea acelei persoane,vazand ca te poate influenta asa cum doreste, ori poate sta alaturi de tine sa iti faca rau, vazand ca tu ai incredere in ea si ii permiti acest lucru, bineinteles, fara a avea certitudinea faptelor.Asta e mai mult asa...ca sa am un raspuns.Nu e un lucru valabil, asa cum ti-am spus, poate fi un simplu vis, fara a avea o semnificatie aparte. Sper ca te-am ajutat!
Evident visele sunt doar atat, vise.RETINE... in afara de informatiile senzoriale care vin pe calea organelor de simt, si a experientelor traite, IN CREIER NU INTRA NICI UN FEL DE ALTA INFORMATIE.
NICI UN VIS NU ARE NICI O INSEMNATATE, E DOAR MODALITATEA CREIERULUI DE A NE FACE SA NE SIMTIM BINE.
anonim_4396 întreabă: