Cred ca vei da din "Amintirii din copilarie" dar e doar o presimtire de-a mea. Dar eu zic sa te pregatesti la amandoua, sa stii de fapt si mai multe, ca poate ii vine profesorului tau ceva si nu iti da nici din aia nici din aia, dar daca le-ati studiat la scoala si v-a zis ca va da, n-ai decat sa te pregatesti. Si pentru teza nu se invata in 2 zile, se invata in 2 semestre, adica pe tot parcursul anului scolar. Si pentru ce ne dai funda, pentru ca facem pe mediumul pe TPU? Eu zic sa lasi calculatorul zilele astea, sa te odihnesti putin cand te intorci de la scoala, sa iti faci celelalte teme si apoi sa iti rezervi timp pentru romana. Hai pa si mult succes!
Cred ca din Amintiri din copilarie, eu am dat-o astazi si din ea am dat :d
Incearca sa le inveti pe amndoua.Dar nu sa le inveti ca un papagal,caci nu asta e scopul, ci sa le intelegi si sa stii in mare parte ce urmeaza, alineatele etc.Asa e cel mai bine.Nu stii niciodata, poate sa te i-a prin surprindere.
Eu cand am fost in a 5 a mi-a dat Dan capitan de plai. poate asta ti-l va da si tie... sper asa sa fie.te pup paa.si succes la teza