anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca vine la bac anul acesta la ultimul subiect laughing)?

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ce zvonuri?
Unii imi spun ca e usor, si au reusit sa ia 8-9 fara sa citeasca prea mult, altii ca e greu si chiar daca au invatat, tot n-au reusit sa ia nota pe care o voiau.
Nici nu stiu ce sa mai cred. laughing

8 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Sper ca Luceafarul.

| snifyy a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

I vis, crezi ca m-ai vine poezie al patrulea an? big grin

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru snifyy):

Eu tot sper sa pice Luceafarul, il stiu cel mai bine. laughing
Si totusi cred ca va pica Enigma Otiliei sau Morometii.
Tu ce crezi? thinking

| snifyy a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Ca e opera e probabil sigur, la simularea din 2 martie va fi poezie la subiectul 3 si la bac va fi opera insa nu stiu daca demonstratie de opera, caracterizare si mai nou realatia asta dintre personajee care a fost si la simularea din decembrie sad. Cred.

| HaHaGirl a răspuns:

Vad ca in ultimii ani s-au tot dat din astea legate de personalitate si genuri si specii literare, sincer ma astept sa va dea ceva de un scriitor cunoscut, si la ce rezultate sunt in ultimii ani, cred ca va fi foarte usor, eu am dat acum 3 ani, si a fost mult mai greu pe langa ce s-a dat anul trecut sau acum 2 ani,imi bag picioarele daca nu sunteti sau sunt unii in stare sa invete sa faca o descriere,un comentariu sau o argumentare la specie sau sa ziceti ceva legat de persoana voastra,am auzit perlele de la bac de anul trecut am ras de faceam pe mine,daca nu sunt unii in stare sa invete atat sunt de tot rasul, sper sa iei bacul, sa inveti tot ceea ce ti se da pentru ca crede-ma te va ajuta, si poate o sa razi dar daca mai ai caiete si fise si altele din generala, din clasa a 8a invata si de pe ele pentru ca te ajuta foarte mult, se intampla sa-ti dea ceva ce ai invatat in generala si sa nu stii, chestii simple, renunta la cafele, timp liber, cu prietenii si altele si invata pentru ca nu o sa-ti para rau cand te vei duce sa vezi rezultatul iar tu vei plange de bucurie iar altii vor plange de tristete te vei simti in al 9 lea cer, succes si sper sa ai rabdare, vointa si nervi ca sa rezisti sa inveti atata, pentru ca EXTREM DE MULT happy

| snifyy a răspuns (pentru HaHaGirl):

E OK. Nu inteleg de ce esti atat de revoltat/revoltata e problema fiecaruia cat si cum invata. Era doar o intrebare de curiozitate pentru a afla parerea celorlalti. Mersi oricum de sfat. Apreciez!

| HaHaGirl a răspuns (pentru snifyy):

Cu placere (naiba stie cum se mai scrie) sunt revoltata pentru ca multi dintre voi (astia care asteptati bacul cu ''nerabdare'') nu sunt in stare sa invete ce e ala un sinonim care il faci in clasa 1 sau antonim,altii zic ANONIMlaughing,sau lucruri mai grele,impropriu spus ce e atat de greu sa faci un comentariu la o poezie, am intalnit atatia prosti si proaste incat intr-o zi una i-a urat multa sanatate lui M. Eminescu WHAT? nici nu stie cine e, nu pot sa zic ca am fost eu mare eleva dar am luat bacul cu note mari si satisfactia a fost maxima fata de restul care plangeau ca nu l-au luat, sa fim seriosi cum sa iei 1, 50 la romana, adica ala nu stia ce e ala un sinonim sau sa scoata un substantiv dintr-o propozitie(se dau si din astea) da e mult dar daca le inveti la timp e simplu, si mai sunt unii care cu 2 luni inainte de examen fac meditatii laughing e cea mai mare tampenie, si problema e a lor de fapt a romanilor(mama e romanca tata englez, eu m-am nascut in Anglia, locuiesc in America si am facut scoala in Romania)mie una nu-mi pasa dar dc sa se duca totul naibi? sunt multe chestii romanesti care se pierd.

| asdfgh23 a răspuns:

Eu am dat anul trecut si ce pot sa va spun e sa nu credeti zvonurile

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru asdfgh23):

Ce zvonuri?
Unii imi spun ca e usor, si au reusit sa ia 8-9 fara sa citeasca prea mult, altii ca e greu si chiar daca au invatat, tot n-au reusit sa ia nota pe care o voiau.
Nici nu stiu ce sa mai cred. laughing