anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti de poza mea de la avatar?
Fara jigniri va rog!

Răspuns Câştigător
| Antonik a răspuns:

Poza ta este un desen reusit, care emana naturalete, frumusetea interioara a acelei fete, si clasicul. Fata fetei este conturata foarte bine, iar figura fetei ei arata ca este pusa pe ganduri.
Ai o poza deosebita, si diferita fata de ceilalti, care poate isi pun poze cu ei...etc.

Daca ti-ai pus o astfel de poza, ai o personalitate puternica, si artistica. Aceasta imagine te poate reprezenta.
Bravo ca ai pus-o. Imi place. Bine ca ai precizat fara jigniri, sunt multi oameni care cautau sa te jigneasca.
Bravo.

9 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Obsedata de Demi Lovato. daca nu vrei jigniri, de ce ai postat intrebare?raised eyebrows

| CosteaVlad a răspuns:

Bine c-ai specificat whew! că era să-mi scape ceva. big grin laughing

| CactusFlower a răspuns:

Pare a fi un desen sau tatuaj foarte reuşit! Îmi place. Părul ei, forma feţei, al ochilor, al gurii... şi emană o energie pozitiva, pare o fată calmă, dar parcă ar avea un suflet răvăşit. Ochii ei exprimă multe calitaţi pozitive, dar poziţia capului arată că parcă aşteaptă ceva, sau că se roagă de ceva.
E foarte reuşit! Orice ar fi, l-ai facut tu? Dacă da, felicitările mele! Dacă nu, felicitari celui ce l-a creat! Sper că ţi-a fost de folos răspunsul.Numai bine! AZZ

| NuAmHabar a răspuns:

Daca e fara jigniri...nu iti pot spunelaughing

| Necunoscută a răspuns:

Bănuiesc că nu eşti tu.happy Mi-ar plăcea să am părul ca al ei. Breton drept, şi păr lung, creţolinlove struck. Dar, nu-l am.sad

| PureCherry a răspuns:

Seamana cu Demi Lovato! Dragut!happywinking :*

| Byencutzz a răspuns:

Este super! imi place:X daca este desenata de tine pot spune ca ai un talent deosebit, frumy pozalove struck i likelaughingwinking

| SatanaInIzmene a răspuns:

E sculptata in caramida? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesanta poza si destul de amuzantrolling on the floor

Întrebări similare