Poza ta este un desen reusit, care emana naturalete, frumusetea interioara a acelei fete, si clasicul. Fata fetei este conturata foarte bine, iar figura fetei ei arata ca este pusa pe ganduri.
Ai o poza deosebita, si diferita fata de ceilalti, care poate isi pun poze cu ei...etc.
Daca ti-ai pus o astfel de poza, ai o personalitate puternica, si artistica. Aceasta imagine te poate reprezenta.
Bravo ca ai pus-o. Imi place. Bine ca ai precizat fara jigniri, sunt multi oameni care cautau sa te jigneasca.
Bravo.
Pare a fi un desen sau tatuaj foarte reuşit! Îmi place. Părul ei, forma feţei, al ochilor, al gurii... şi emană o energie pozitiva, pare o fată calmă, dar parcă ar avea un suflet răvăşit. Ochii ei exprimă multe calitaţi pozitive, dar poziţia capului arată că parcă aşteaptă ceva, sau că se roagă de ceva.
E foarte reuşit! Orice ar fi, l-ai facut tu? Dacă da, felicitările mele! Dacă nu, felicitari celui ce l-a creat! Sper că ţi-a fost de folos răspunsul.Numai bine! AZZ
Bănuiesc că nu eşti tu. Mi-ar plăcea să am părul ca al ei. Breton drept, şi păr lung, creţolin. Dar, nu-l am.
Este super! imi place:X daca este desenata de tine pot spune ca ai un talent deosebit, frumy poza i like