Nu pot spune ca sunt nici pro, nici contra.nu sunt genul meu, insa fiecare are dreptul sa arate cum doreste si sa.si formeze propiul stil. mi se par destul de extravaganti si cred ca majoritatea ii copiaza pe cei care chiar stiu sa iasa in lume cu acest look, adica fac totul mai mult din teribilism, curiozitate.
sunt totusi si cei care dupa cum am zis stiu sa nu exagereze si sa arate cat mai bine si cu plete si cu pierce. uri!
Pro. E bine sa mai vezi si copii din astia din cand in cand cand esti la un liceu in care nimeni nu misca in front
Pro, pentru ca e varsta si e normal sa fii mai crazy si funny. bineinteles acei psihopati care au cercei peste tot corpul si parul facut de parca a bagat degetele in priza
Buna! pro, pentru ca fiecare are silul sau si trebuie sa fi rebel acum cat mai poti ca dupa asta poate vei regreta ca nu ai facut-o.
sper ca te-am ajutat
papa
PRO
sunt si eu una dintre ei si e chiar destul de frumos :X
un adolescent simte nevoia de a fi in centrul atentiei facand aproape orice :X
te pup
Mmm adolescenti rebeli...nu sunt nici pro nici contra...fiecare adolescent are dreptul sa isi aleaga cum vrea sa fie, cum vrea sa arate, in gasca mea sunt si genu asta de adolescenti si ne intelegem fb.Acum fiecare cu parerea lui
Pro pro si iar pro toti merita sa se inbrace si sa arate cum vor + pircengurile arata bestial mai ales la fete si cu un breton peste ochi
xdgirl18 întreabă: