Femeile care accepta asa ceva sunt proaste. Nu suport comentarii gen: 'ea ar pleca, dar se gandeste la copii'. Un copil nu e un motiv sa stai legat/a de o persoana alaturi de care nu mai poti trai. E aceeasi mentalitate tampita care nu ne mai da pace. La fel si cu adolescentele, fiindca stiu adolescente agresate de parteneri. Dar ele 'ii iubesc' si sunt sigure ca, desi le dau peste bot, in sinea lor si iubitii le iubesc. Jalnic.
Mai, acum ganditi-va si la ei, pe cine sa-si testeze reflexele? Pe copii? Nu trebuie sa se mentina in forma in cazul unui atac? Nu inteleg de ce sunt femeile asa plangacioase cand vine vorba de bataie, ca doar se spune ca bataia e rupta din rai, nu? Si la urma o mica corectie nu le strica nici lor, din contra, le ajuta sa ramana pe calea cea buna. Ati dat deja in clocot, doamnelor? Ei, si acum, daca simtiti ca fierbe un pic sangele in vine, dar fi ideala o cafteala mica inainte de culcare, ca sa va racoreasca un pic si sa adormiti mai repede? Se pare ca uneori asta e cea mai convingatoare metoda de a demonstra ca egalitatea intre sexe este imposibila! Dar cand cineva incearca sa va ajute, sa va antrenati un pic, sa fiti obisnuite cu pericolele care te pandesc pe strada, tot nu e bine. Si cred ca marea problema e din cauza parintilor, pentru ca nu v-au batut cum trebuie de mici! Daca prindeati gustul din copilarie, nici nu mai ramaneati cu un barbat care sa nu stie sa va altoiasca din cand in cand. Voi nu stiti proverbul stramosesc, inspirat din intelepciunea populara, dar perfect valabil si in situatia actuala? "Si in loc de cina, doi pumni in gura si la culcare!"
Dan4ik_amo Spune-mi si mie ce e asa "tare" in asta?
Ai citit macar articolul? Sau ai dat raspunsul doar pentru a te afla in treaba?
Da' cine's ei ca sa bata femeile?
Se cred mari si tari. dar de fapt.sunt persoane foarte penale!
Parerea mea.
Cei ac re dau in femei, sunt lasi pentru ca doar o persoana slaba poate lovi o persoana inferioara fizic.
Aia care dau in femei, indiferent de motiv, nu se pot numi barbati, nici macar animale! Aia sunt doar niste frustrati, niste scursuri ale societatii! Si scuza-ma, tu ai vazut ce fata avea "oligofrenul" ala de a raspuns primul' la intrebare? Nici nu ai avea ce sa-i ceri mai mult decat sa bea bere si sa-si bata femeia! Nu le iau nici lor apararea, pentru ce Doamne iarta-ma mai stai cu un barbat daca te bate? Unde e respectul de sine, unde e dorinta aia de-a avea o viata linistita? Daca a fost o palma, va veni si cea de-a doua cu siguranta dar pana la urma, fiecare decide ce vrea sa faca cu viata lui!
MI se pare jalnic! Oameni fara minte, Barbatii chiar nu mai gandesc, de la o varsta incep sa inebuneasca. Mai cam toti sunt asa. ce sa le facem