anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti despre dirigintele/diriginta voastra?

19 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Il cauta moartea pe acasa si el e la scoalawaiting

| Libelle a răspuns:

Un nene inalt, de 30 de ani, care se imbraca numai in negru, foarte infumurat si enervant.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Dirigul meu e un tip foarte de treaba.Razi mereu la orele lui, face glume bune.si cam atat thinking A.si pune note bune laughing

| pwp a răspuns:

Eu nu il suport pe diriginte!
e acru si rau + ca nu intelegem de la el.
din 26 de copii, doar 4 au ales geografia(el o preda) si s-a suparat foarte tare, si ne da nota cu cate un punct scazut.de ex, un copil care lua 10, acum ii da 9.
in clasa a 5-a am avut o diriginta fffoarte buna si draguta.era si tanara. iar el, cand i s-a facut lui dor de catedra(era director), a dato afara fara nicio mustrare de constiinta.
inca il urasc pentru faza aia...sad
tine mereu cu directoarea...aia ne-a facut prosti, needucati si handicapati, iar el nu zicea nimic
nu il mai suport!
abia astept sa plec din scoala!
ne ameninta cica:
daca mi se mai fac mie observatii din cauza voastra, eu va las, sa va ia altcineva!
da du-te nene! ti-a zis cineva sa ramai?
si a hotarat el singur data tezei.(o dam in aceeasi ora, si pe cea la isto, si cea de la geografie). si a pus intr-o zi in care doamna de istorie nu are ora cu noi, ca e la cealalta scoala(e ffoarte buna, ne iubeste si are 24 de ani). numai de-al dracu a pus-o atunci, numai sa nu vina si ea.cat de nesimtit poti sa fii sa nu intrebi celalalt profesor daca e bine in acea zi?

mai am cateva luni de suportat un asemenea om...

| Liviu a răspuns:

Ca e buna de p... laughing)))
big grin glm...
Nu prea o vad pe la ore...nu prea vine pe la ore...
laughing

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Dirginta mea e buna, blanda, ii asculta pe toti si cam atat pot sa spun.
Insa directoarea e: acra, rea, etc.
Sa-ti dau un exemplu. Tot timpul cand cineva se ia de X [care a intrat la clasa A cu pile], acest X se duce la directoare si ne paraste. Directoarea ne cearta, ne mustreaza, de ameninta cu notele de la purtare [chiar daca nu ni le-a scazut. Si acum s-a suparat pe noi ca am ales istoria si nu geografia la teze [ea preda geografia, cred ca nici macar 10 n-au ales geo].
Ok, don't be worry laughing [imi place sa zic asta].
Acum intelegi cum e viata mea crying?

| Aleeeeeeee a răspuns:

E super de treaba :d. E prof de engleza si istorie. Da note bune, ne i-a apararea, face glume bunehee hee, ne lasa cu telefoane la scoala [ ba chiar ne trimte si melodiihee hee ]. E cel mai bun dir pe care l-am avut pana acum happy.

| LostInDreams a răspuns:

Despre diriginta mea? Abia astept sa scap de ealaughing

| mhg a răspuns:

În gimnaziu am avut un diriginte de sport şi în acelaşi timp un om de milioane care ne-a scos din toate probleme chiar dacă unele chiar erau grave.

Iar în prezent, la liceu, am o dirigintă de franceză... damn. Nu mi-am format o părere despre ea.

| AsiSoyYo a răspuns:

Pai in afara faptului ca e prof de religie si este normal sa fie mai draguta, mai simpla, mai credincioasa, mai blanda, mai cum-se-cade nu cred ca o pot descrie... Ale calitatile pe care le avea si invatatoarea noastra. kiss Tu ce parere ai despre diriga/dirigul tau?

uite id meu :andraelena31@yahoo.com si vb acolo mai mult kiss

| Mihaela a răspuns:

Ma face proasta, curva si nebuna.
Ce pot sa cred despre ea?

| Iullyka_7527 a răspuns:

De gasca. clasa mea e ultima generatie pentru. el...[e prof. de sport deci e cel mai bine pentru baieti ca joaca fotbal in orele de dirigentie ]love struck.si noi fetele facem phsihologia:d...

| ChildrenOfBodom a răspuns:

Depinde de diriginte/dirigint. Unii sunt exigenti altii severi...

Daca el/ea va trateaza cu nepasare cum am avut eu intr`a 5-a, eu naspa dar e si un avantaj, mereu el ne lasa sa facem chiar ce vrem.

Depinde de caracterul si de cum se formeaza...
Bafta!

| Mar a răspuns:

E o femeie de treaba dar care vrea multe chestii de la noi elevii.am ca diriginta o profesoara de romana dar uneori chiar nu inteleg in ce limba explica (mai ales la literatura!)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Al meu e cel mai tare`! E cel mai cunoscut profesor din oras si facem o gramada e seri distractive, mergem im parc (cu clasa), am mers odata cu saniile in curtea scolii, ne impodobim clasa si ne intelegem de minune cu el si numai din cauza ca el ne este diriginte toata scoala ne respecta (ma rog copii mai )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cea mai rea diriga ever... pune absente pune cele mai mici note e foarte stricta cu noi n-avem voie sa margem la scoala cu pantaloni trei sferturi e cam nebuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne bate domnu si este rau cu noi nu ne lasa afara nu ne da note bune
va rog inlocuitil cu altcineva

| Чернобыль a răspuns:

Dirigintele nostru e super tare!
E de treaba si cu mine se poarta bland, deoarece eu sunt mai timida.

| username007 a răspuns:

Cel mai tare om:X
vine la ore si spune
"ce chinui ma copii astia atat? lasa-i pe afara"
ne scapa mereu de ora de muzica si de roamana:Xe super de treabalove struck