Emo vine de la "emotional" (din engleza) ceea ce inseamna ca oamenii astia sunt mai sensibili si se ofusca mai repede din orice.
la noi e adevarat ca cei mai multi au adoptat stilul asta pentru ca le place imbracamintea sau vor sa aiba si ei o anumita freza. ceea ce mi se pare ok. si eu in liceu aveam haine largi si ascultam mult hip-hop, ceea ce nu insemna ca vand/consum droguri sau imi impusc "rivalii" in plina strada.
nu cred ca ar trebui sa generalizam si sa-i marginalizam doar pentru ca sunt diferiti. la urma urmei conteaza omul si nu vestimentatia sa.
Emo...se vorbeste mult de asta...si cred ca am mai explicat de cateva ori parerea mea...nu inteleg de ce oamenii ii discrimineaza[unii]...
Am prieteni emo si sunt ft de treaba...doar sunt mai sensibili[foarte], se imbraca la moda, cam cum ne imbracam noi toti...adolescentii...si freza lor este "pe ochi"... pur si simplu pentru a nu vedea lumea "jegoasa" in care traim... din pacate nu sunt intelesi...
Nu, nu mi-am dorit sa fiu vreodata ca ei, din simplul fapt ca sunt confundata cu ei...si e nasol sa strige toti fraierii dupa tine "Emoooo! Iti imprumut lama mea? Nu vrei sa stam amandoi pe intuneric?"... Dar asta e... din pacate, traim in Romania, una dintre cele mai inapoiate tari din Europa...nu putem noi, cativa, sa ii schimbam pe toti...
Eu nu o sa ii inteleg niciodataUnii dintre ei sunt emo numai pentru ca le plac hainele lor sau frizurile.Astia nu sunt emo adevarati
E ceva groaznic sa fi emo.Parerea mea
Sincer nu mi-as dori sa devin emo.Pentru mine emo, parerea mea, inseamna instabil emotional!
Emo sunt naspa! Nu sunt true nu sunt cool, de fapt nu sunt nimic decat niste copii rasfatati care merita bataita nitel asa, si nu de la mine sau de la tine de la mami si de la tati! Da pentru toti emo din romania sa stiti ca babacii aia doi care va dau mancare si v-au crescut pana acum se numesc mami si tati! Asa ca respect
Emo kids nu sunt tru.Sunt decat niste copii cu probleme care ar putea fi normali, insa considera ca asa este la moda...sa plangi si sa-ti tai venele ascultand Tokio Hotel.
Imi plac frezele...si fetele emo
dar sincer pe un asazis emoboy.(care in Ro, majoritatea sunt cocalari)... i-as sparge capul, si l-as arunca in Dunare
Metal for life!
Eu cred ca viata ti'a fost data pentru a o trai din plin(cum fac eu), nu ca sa stai intr'un colt si sa-ti plangi singur de mila. Just live your life.
Nu judeca o carte dupa coperta si colegul mew de banca e emo si ma inteleg perfect cu el mie mi se pare absolut normal, bine si-a mai facut intre timp niste prieteni mai ciudati de cand sa apucat de tecktonik dar in rest totul e bine
MiruFcrb întreabă: