| JulietteJokes a întrebat:

Ce credeti despre epilare cu ceara?

Răspuns Câştigător
| Sonia a răspuns:

Eu numai cu ceara ma fac si chiar daca prima oara este mai dureros nu este asa imposbil.Bine asta daci cine ti-o prepara stie ce face acolo ca sa nu fie prea fiervinte sau etc...
Deja de a3, 4 oara te obisnuiesti si nu ai treabalaughing.Si in plus, ce e bine nu trebuie sa te duci toata ziua buna ziua, ca de exemplu eu ma duc o data pe luna pentru picioare si axila la doua sau 3 saptamani.Si asta nu ca ar fi mare nevoie dar sunt genul care nici cel mai mic fir nu il suportlaughing.Si cu cat de faci mai des cu ceara se rareste si parulhappy.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca e foarte, foarte dureroasa, o data am incercat si eu dar nu cred ca vrei sa stii cum am reactionat

| dezireh a răspuns:

Suna dureros, dar e mult mai bine cu ceara decat cu epilatorul, ceara iti smulge firele din radacina cred ca e mai bine asa. eu nu m.am epilat niciodata(am 14 ani) si parul meu e blond, desi sunt satenarolling on the floor funda?

| NoName2105 a răspuns:

Un singur cuvant: auuuuu! big grinbig grinbig grin

| DianaAndreea90 a răspuns:

Mult mai eficient decat cu bigul. doare dar o sa iti creasca mult mai greu :*

| Tooooo a răspuns:

Tio indic ca nu te iriti si e mai sanatos pentru pielea taa.

| MissAvocado a răspuns:

Este cea mai buna metoda de a indeparta parul de pe corp. primele dati in care o sa te epilesi cu ea o sa te doara deoarece nu esti obisnuita dar dupa a 3-a oara nu o sa mai simti aproape nimic deoarece vei fi deja obinuita, nici prima data nu o sa te doara tare, doar ca e ceva nou. este o metoda foarte buna deoarece vei termina repede si efactul va fi de durata adica procesul va dura o luna, nu ca si in cazul altor metode : crema dureaza o zi si parul e la loc deoarece nu il smulge cu radacina numai de la suprafata, la fel si cu lama care dureaza o saptamana si aceeasi poveste, si dupa ce o sa folosesti un timp lama parul din zona respectiva o sa arate ca barba barbatilor asa aspra si un aspect foarte neingrijit. epilarea cu ceara este cea mai buna metota de epilare folosita big grin ti-o recomandwinking