| Oana4340 a întrebat:

Ce credeti despre "fenomenul" Nu stiu de astealaughing? Ce credeti despre Ciprian aka Imi caut o prietena si nu gasesc happy?
Eu cred ca e simpaticlaughing! Care e parerea voastra(daca stiti despre cine e vorba)

XoXo

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Ciprian este un om simplu cu un suflet mare, curat, bun, frumos, suflet de copil. Avem ce invata de la el.

6 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Te referi la Ciprian? Domnul =Nu Stiu= care si-a gasit o prietena pe nume Oana? Cred ca e cam mare, la cei 31 de ani, dar asa ca aspect e simpatic, mai ales cum vorbeste. laughing Dar imi pare rau ca astia fac misto de el, ca el nu stie anumite lucruri cum ar fi pluralul la "telecomanda".straight face

| anDa a răspuns:

Domnul cu nasul lung a starnit cea mai noua expresie in randul tinerilor "Nu stiu d'astea". Dupa parerea mea nu este cine stie ce... copiii prind repede toate prostiile mai ales venite de la televizor.

| INSOLINYO a răspuns:

Este un om de treaba cu un suflet mare.

| metehne a răspuns:

La inceput am ras si eu cand a aparut faza, dar acum nu mi se mai pare amuzant!
dorel sau ciprian cum vreti voi sa ii spuneti este doar un om obisnuit care nu le stie pe toate, cum nu a stiut pluralul cuvantului"telecomanda"Totusi il apreciez pentru sinceritatea cu care a recunoscut ca nu stie care este pluralul, nu ca alti care dau cu bobii pana nimeresc!

| Yryna14 a răspuns:

Il cheama dorelbig grin...sunt tari, rad de ma cocosez cand ma uit la eibig grini-am facut asa la profa de biologie si a ras pana la sfarsitu` orei...si nu m`a mai ascultat si nici nota rea nu mi-a puslaughing

| Madalina_2286 a răspuns:

Da, totusi nu e foarte amuzant.Cred ca are un mic blocaj in creierlaughingMacar a recnoscut ca nu stie substantivul cuvantului telecomanda!