Bună. De ce să fumeze? Poate asta le relaxează,le face să uite de griji,le produce o stare de plăcere. Un alt motiv? Pentru că e la modă,e cool,e "atrăgător".
Contează mult și anturajul din care fac parte,pentru că la un momendat devine obișnuință sau dependență și atunci, fată sau băiat, fumezi că asta simți nevoia să faci.
Eu una sunt contra. Chiar poți găsi și alte moduri de relaxare sau de a avea "senzații tari".
Baftă.
Clar, a doua varianta e raspunsul la intrebarea ta! Nu e nimic "sexy" in a fuma o buruiana . E total stupid si fara sens acest gest. Mai ales ca dauneaza. Bineinteles ca daca toata gasca fumeaza, ceea ce pare un lucru "cool" dar nu este, fata respectiva nu se va lasa mai prejos pentru a nu ajunge de rasul "lumii". Mai mult, tigara a devenit o moda, nu neaparat o necesitate. Aceasta este parerea mea .
Numai c**vele fumeaza, o fta nu trebuie sa miroase a bautura si atutun ci a parfum
In primul rand fetele nu fumeaza ca sa fie sexy(cek putin mie nu mi se pare sexy deloc sa vezi o fata/femeie fumand)iar in al doilea rand o fac din placere, o fac findca le este frica sa nu se ingrase, sa se afle intreaba si pot fi multe alte motive chiar si obisnuinta...de foarte multe ori(nu doar fetele ci si baieti) fumeaza cand sunt stresati/e sau pur si simplu sau obisnuit sa fumeze zilnic...dar dc vrei sa fi sexy si te-ai gandit sa incerci cu tigarile?
Fetele sunt tot oameni ca si baietii si sunt supuse greselilor.
Fumatul este unul dintre cele mai distrugatoare vicii pentru sanatatea omului. Cand fumezi nu esti nici sexy, nici barbat si nici destept, esti pur si simplu un om slab care-ti cauti refugiul intr-un fum de tigara.
anonim_4396 întreabă:
saluttpu123 întreabă: