Eu nu am nimic cu persoanele care fumeaza. Insa mi se par dezgustatoare acele fete care merg cu tigara pe strada falfaind-o vezi Doamne "vai ce smechera sunt eu " Mi se par penibile.
Asta-i o intrebare din apcate urmata de raspunsuri in mare parte copilaresti. Nu ma afecteaza personal cu nimic, fiecare cu propriile vicii. Unele vicii mai exteriorizate decat altele. Fetele care fumeaza in general sunt mai calme decat cele care nu o fac (oarecum paradoxal ) si de multe ori au un farmec aparte. De asemenea am impresia ca saruta mai bine (poate din cauza faptului ca se bucura si ele ca trec de la tutun la ceva mai dulce). Nu ar trebui jduecate cum nu ar trebui judecati fumatorii in general. Nu e nimic ilegal sau imoral sau inadecvat la mijloc. E doar un viciu global in crestere. Nu incurajez fumatul, n-am facut-o si n-o voi face dar daca nici pentru asemenea lucruri nu avem toleranta atunci toleranta noastra e zero. Ii blamez mai mult pe cei a caror viciu e jocul pe calculator. Mult mai mult. Bine, cand vorbim despre fetele care fuemaza nu ma refer la cele de 14-15 ani desigur. Vorbesc despre femei.