Ca ataca doar oamenii slabi.Pana nu o detine nimeni dintre cei pe care ii cunosc si cunosc bugat de multi oameni citeodata imi pare chiar nascocita toata treaba.
Ca trebuie sa ne ferim
si sa avem grija de noi ca nu se stie.la me in oras a avut loc un caz si deja mi. e teama
mi-am facut vaccinul care cred ca ar trebui facut macar sa fii impakt ca pana la urma nu pierzi nimic
in rest nu stiu ce as putea crede.sa scapam de ea si gata
Ca e cea mai mare tampenia care a putut sa apara de cand a trecut gripa aviara si boala vacii nebune...
Nu cred o iota si sa iti zic si de ce.Acum ceva timp a murit Tony de la carcotasii si s-a zis ca a murit de gripa porcina. Dar surpriza, pe certificatul de deces avea mai multe cauze dar niciuna nu era gripa porcina, concluzia fiind ca au facut reclama pe seama lui ca oamenii sa se vaccineze(app.virusul a fost scos din laborator). Ideea e ca eu nu vreau sa imi fac vaccinul, daca e odata si odata tot o sa mor, nu? Atata am avut de zis
Alta! Da cate gripe sunt . [glm ]
Cred ca toata gripa asta e in vaccinul acela.
Ca alfel nu imi explic cum masa eu nu am racit, cu imunitatea mea "excelenta " si sar peste Dumnezeu pentru ca este destul de logic ca Dumnezeu te ajuta daca ai credinta si nu uiti sa ii ceri ajutor.
Parerea mea este doar o gripa politica, in sensul ca este inventata pentru a putea fi cumparate vaccinele care creeaza anumite probleme corpului
E o minciuna totala la fel ca si gripa aviara. In orce caz trebuie sa ne ferim
sweety_9492 întreabă:
Marck94 întreabă: