| madalinadragan a întrebat:

Ce credeti despre iubirea neimpartasita?

Răspuns Câştigător
| 4b a răspuns:

Se rezuma la un singur cuvant: SUFERINTA

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Uneori iubirea neimpartasita e mai buna decat cea impartasita
Cel putin atunci cand iubesti in secret pe cineva, faci din el un ideal, pe cand atunci cand esti cu persoana respectiva visul frumos se destrama
E vorba totusi de o suferinta, dar in timp trece.Totul trece, oricat de frumos sau groaznic ar fi

| DakotaRoyse a răspuns:

Cred că e cel mai crud sentiment posibil. Chiar mai naşpa decât pierderea cuiva. Ştii că ai putea să îl/o ai şi totuşi nu se poate.

| LifeFail a răspuns:

Parerea mea este ca e groaznica.
Si o stiu pentru ca am trait asa ceva.
E oribil sa suferi dupa cineva care nu iti impartaseste sentimentele.
sad
xoxo

| GuessWho a răspuns:

Durerehappy
DUrere sufleteasca.am lasat un baiat sa seroage de mine sa fiu cu el.si cand am acceptat nah ca am simtit si eu iubirea neimpartasita.

| alexaaa a răspuns:

Mmm...pentru unii e doar o iubire imaginara. oricum, in toate cazurile pe care le stiu eu, iubirea impartasita doare, si cel ce iubeste este cel ce sufera cel mai mult, fiind nevoit ori sa isi ascunda sentimentele, ori sa incerce sa le uite chiar daca ii este greu...asta e.

| toxiclife a răspuns:

Te face sa suferi

| Lime a răspuns:

Oribila... Stiu cum e. Din ambele puncte de vedere! sad

| ladybird a răspuns:

Este destul de dureros, dar partea buna este ca te obisnuiesti si la un moment dat iti trece. Oricum ar fi trebuie sa depasesti momentul pentru ca visele te desprind de realitate si pana la urma ceea ce te face sa suferi nu trebuie pastrat in viata ta. Eu sunt de parere ca o iubire daca nu este impartasita nu se mai numeste iubire ci suferinta. Cei din jur iti dau sfaturi si iti spun ca nu este asa de grav sau tot felul de lucruri care cred ei ca te incurajeaza dar nu iti folosesc la nimic, din contra. Deci orice ar spune cineva, singura persoane care te poate ajuta sa treci peste asta esti tu insuti:d

| MTN a răspuns:

Destul de groaznic.Si partea ce mai proasta este ca trece foarte greu. Uneori iubirea poate fi o boala.