Pai.se spune ca el de fapt nu e cine crdem noi se spune ca e doar un barbat deghizat de 58 de ani.sincer sunt paralela nici nu stiu ce sa mai cred...el canta frumusel...
Hmm... E un pusti care a ajuns asa departe cu ajutorul fanelor. daca as fi fost o fana de a lui as fi zis"vaiii ce tare este,ce voce are",etc, etc dar sincer mie mi se pare un simplu cantaret, nimic mai mult.Nu este el acum cel mai special din toti si are nu stiu ce voce incredibila, sa fim seriosi sunt cantareti mult mai talentati.Cam asta cred eu despre el, acum fiecare cu parerea lui.
Nu ma intereseaza de el, mi se pare sincer pentru mine este un simplu cantaret, e ca si cum ar fi copilaros deci sinceritatea mea e ca e un prost.Chiar daca is fata nu-mi place deloc de el.
Pai nu am nimic cu el.ii ascult melodiile insa mi se pare doar ca a ajuns prea departe.adica nu prea merita toata ''faima '' aceea. fetele sunt ''innebunite'' [majoritatea] dupa el pentru. ca arata bine sa zic asa, e frumusel si asta le ''vrajeste '' pe acele fete insa eu cred ca e vorba de muzica nu de aspect.adica nu cred ca ar mai avea tot valoarea aia daca ar fi sa nu ne uitam la varsta si aspectul lui.desi nu mi se pare ca arata grozav.Sunt unii care merita intr-adevar.nu ca el. Asta e parerea mea. Fara suparare pentru fanele JB!