Aouleu...peste tot aud de Justin Bieber. Chiar nu mai exista niciun alt cantaret mai talentat care sa fie mai mult in lumina reflectoarelor. Va spun eu ca este dar din cauza acestei alienatii mintale am inceput sa involuam. Acest Iustin Beaver canta. Lumea il asculta. Eu nu am o parere proasta despre el am o parere proasta despre lumea care il asculta pentru ca exista oameni valorosi si cantareti talentati care se afla in umbra. Imi pare rau daca am jignit pe cineva dar si eu am fost jignita de acest fenomen paranormal din punctul meu de vedere. Sper din tot sufletul sa se termine curand. Aceasta este opinia mea si cred ca mai multe persoane mi-o impartasesc. Uite, iti dau un sfat, cauta pe Youtube, Alexandrina Hristov si imi spui cum ti se pare. Daca e mai buna sau nu decat Justin Bieber. Ea ar trebui, in opinia mea, sa fie mai mediatizata decat acel brotacel cantaret.
As fi in stare sa jur ca dupa ce trimit comentariul asta si dupa ce o sa-l cititi, o sa ma injurati. (fanii Justin Beaver).
Deci eu pe copilul asta il urasc. Ii urasc mutra aia de cocoasa de dromader, vocea de mata afoana strangulata abia scapata de la macelarie, capul ala de mop.
Din cauza lui, am fost martora ca unele persoane nu au reusit sa recunoasca Alexunder Base - Drums!
Ce Dumnezeului?! Atat de mult il slaviti? Ce vedeti la el?
Daca l-as vedea sigur as arunca cu fecale in el. Si scuzati expresia.
Probabil o sa primesc o gramada de 'stupid'-uri, dar ce sa va fac? Asta e parerea mea.
Adica Justin bibeon, cap de mop sau gayber?! Il urasc nu imi place deloc de el ala se crede mare si tare mai are putin i se crede si MJ este un increzut de tanc care are fane sub 7 ani, ca numa-i alea il pot asculta!
Hmmm.pai e un simplu cantaret intr-adevar este adevarat ca are o voce frumoasa dar cu timpu vocea lu se va shimba si poate ca nu va mai fi asa de apreciat.
cat despre muzica lui da e frumoasa
Sincer, mi se pare un fatalau...are o voce buna, dar asta e parerea mea.
Scuze pentru toti fanii lui, dar asta e parerea mea
Funda?
Altadata jb insemna jonas brothers acum inseamna justin biber...nu imi place deloc situatia. e vai de capul lui
ORIBIL...copilul asta e si nesimtit si se crede mare frumusete cand e urat cu spume, a scos cateva melodii, fetele au inebunit si acu' se crede buricul pamantului si mai face si fite ca el e serios si romantic si alte chesti...
Aia care il injura pe jb este o camila beata
justin bieber are melodii faine si prietene faine de aceea
nu-l injur(fiind ca are gagici misto)sa revenim la camila beata
sa te f... t un nas de jeg naparlit sa te dea draq cu capu de toti
peretii si sa ma pis in cafeaua lu mata care o bea de diminiata
si sa va dau m... e la toti care il mai injurati deci in final eu am o parere foarte foarte foarte buna despre el
Imi place de el si am sa le transmit un mesaj celor care il urasc. Dragii mei nu va mai bagati unde nu va fiebe oala. Ciao.
Justin Biber Este un Baiat Foarte Foarte Frumos pentru ca are o voce superba Ochii lui Albastri si Parul Blond De-l plac aproape fetele
Eu recunosc ca imi place JB La NEBUNIE