| ViVi a întrebat:

Ce credeti despre Karma?

Răspuns Câştigător
| MMady a răspuns:

Karma = destin? Sau formatia/grupul care canta nu stiu ce muzica?
Karma, ca si destin - eu cred ca exista si ca nu o putem "fenta" - poate doar, sa o influentam in bine sau in rau. Interesant subiect...

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Care Karma? O sa vorbesc despre formatia care canta folk Karma... Imi plac foarte mult. Am ascultat si altii, dar ei mi se par cei mai buni... Au cele mai frumoase voci.

| SweetCandy a răspuns:

Eu cred in asa ceva... mi se pare de-a dreptul fascinant!happy

| Bishop a răspuns:

Karma e un club de la mine din oras laughing ce sa zic, arata bine. Ziua local, noaptea club, Dj buni... pacat ca e cam micut tongue

| Kandy a răspuns:

Da...eu cred pentru ca merg pe principiul ca toate se intampla cu un scop si cu un motiv anume, e inevitabil si de cele mai multe ori e binewinking

| daddy a răspuns:

Nu prea cred in asa ceva straight face conform legii karmei ar trebui sa fim recompensati sau pedepsiti pentru gandurile, vorbele, actiunile si faptele noastre dar nu este deloc asa deci... trage si tu concluziile

| delia_6706 a răspuns:

Poate exista. Mie nu mi s-a intamplat niciodatahappy

| Angellina a răspuns:

Eu cred in karma. desi mereu incerc sa ma port frumos cu lumea, lumea se poarta nasol cu mine.

sper totusi sa se manifeste Karma candva.

| eu_3271 a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu toata lumea plateste pentru ceea ce face. De-aia e bine sa te porti cu altii asa cum ti-ar palcea sa se poarte ei cu tine

Întrebări similare