| me_3408 a întrebat:

Ce credeti despre Miley Cirus? Adica vreau sa zic ca a fost cu Nick Jonas timp de 2 ani, s-au despartit(nimic neobisnuit). Dar dupa scurt timp, la inceputul melodiei 7 things de la un concert a zis asa "Aceasta melodie este pentru toate fetele care isi urasc fostii iubiti(cam ciudat). Si la sfarsitul melodiei a ma zis asa"inca te urasc". Se aud niste zvonuri ca Nick Jonas si Selena Gomez sunt impreuna. Iar Miley cu o prietena de a ei a facut misto de Selena Gomez si de Demi Lovato. Ce credeti?
ps:nu sunt inebunita dupa staruri big grin dar mi s-a parut interesant

Răspuns Câştigător
| Skylerx a răspuns:

Foarte interesant! Cred si eu la fel. Si eu am vazut partea aia cand a spus,, inca te urasc''

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waw! Foarte interesant. Daca iti plac chestiile interesante, iti zic eu: M-am despartit acum doua luni de fostul prieten, el si-a gasit pe alta eu pe altul. Dar pe la spate, ne mai facem dedicati. Intereant, nu? happybig grin.

| Razvan a răspuns:

Morala:Ai grija ce prietene iti faci ca la primul baiat frumos care le saluta, uita de tinehee hee

| xjustfearless a răspuns:

Da, e adevarat. Nick Jonas iese de ceva timp cu Selena. Si nu e adevarat ca Miley a facut misto de Selena si de Demi, mai ales de Demi pentru ca este una dintre cele mai bune prietene ale ei.

| me_3408 explică:

Am vazut pe youtube ca sa luat de ele

| Ana-Maria94 a răspuns:

O urasc pe Miley Cirusbig grin

Răspuns utilizator avertizat