Esti frumoasa si inteligenta.eu am o fata cu un an mai mica de cat tine si se numeste maria elena.sa fii sanatoasasi sa asculti de parinti ca voi sunteti bucuria noastra. te pup
Dupa intrebarile pe care le pui, cred ca esti o tipa isteata, careia ii place sa descopere lucruri si sa ii provoace pe ceilalti. Mai cred ca incape multa iubire in inima ta, ca esti foarte atasata de bunica ta si ca esti un copil perspicace. Esti un pic nesigura pe tine. Cam atat?
Ca sa-ti confirm ca eu dau raspunsuri si in cazul in care deja s-a acordat premiul pentru locul 1, iti raspund la aceasta intrebare. Cred ca esti o fetita foarte inteligenta, ai o inima mare si, pentru varsta ta, esti mai matura decat varsta ta calendaristica. Din fotografia ta mai vad ca esti o fetita frumoasa, increzatoare in tine, putin tupeista, dar acest lucru nu este rau si ai o curiozitate in legatura cu tot ce te inconjoara. Imi placi si cred ca si tu te placi pe tine foarte mult.
Imi place ca deja esti pregatita sa dai ajutor altor persoane, ceea ce cred ca iti confirma o latura umanitara a firii tale. Mi-ar place sa fii nepotica mea si cred ca am fi prietene la "catarama". Sa cresti mare, sa fii intodeauna de partea binelui si atunci cand vei fi mare, sa reusesti in tot ce-ti doresti. Cu toate ca esti mica, tu scrii corect si acest lucru este de mare importanta, pentru ca sunt multi oameni mai mari ca tine, care nu prea le au cu scrierea corecta.
Ma bucur ca pui intrebarea asta, fiindca si eu la randul meu am pus-o ...
ce sa-ti spun...vad ca 2 din intrebarile noastre sunt asemenea [cea cu parerea si cea cu maimuta].pentru varsta ta, cred ca esti destul de intelegenta, draguta si stii sa dai raspunsurile bune [in virtutea faptului k ai doar 4 premiate, sunt convinsa ca pe parcurs o sa fie si altele]
Cred ca vei fi o domnisoara foarte frumoasa, ca esti si acum foarte draguta, ca esti desteapta si pentru varsta ta esti incredibil de matura. Ma gandesc ca daca la 10 ani esti atat de implicata si doresti sa iti ajuti semenii raspunzandu-le din inima, atat cat te pricepi, vei fi si un adult la fel de implicat si saritor. Ma gandesc ca esti genul caruia ii place sa conduca... Pun pariu ca tu esti cea care hotaraste ce va jucati si cu cine... (cand este vorba de prietenele tale). Probabil ca ai o fire hotarata si increzatoare in tine, ceea ce este foarte bine. Esti curioasa si asta e bine, de cele mai multe ori. Este bine sa inveti cat poti de multe lucruri, ele iti vor folosi cand vei fi mare. Noi toti avem o parere buna despre tine... ai grija sa nu te schimbi foarte tare cand cresti...
Esti o fata ff de treaba...la toate intrebarile care leai raspuns cred ca leai raspuns din inima
se vede k esti si ffffffff isteata
eu iti zic sa nu te schimbi niciodata
Esti o domnisoara draguta, simpatica si isteata!
Eu ti-am mai zis parerea mea si pe privat.
Si tu cam ce ti-ai dori sa auzi? de ce nu incetati cu asemenea intrebari stupide?
He, he, he! eşti o mare smecheră don'şoară!
Eu cred că ţi-ai pus o poză mai veche la avatar :-J
Esti o fetita interesanta, inteligenta, dornica de complimente, motiv pentru care ai pus acesta intrebare. De unde mai iei un raspuns castigator si pentru mine?
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURI.AM FOST FOARTE FLATATA SI PENTRU CEI CARE CRED AC EU AM PUS INTREBAREA DOAR CA SA MA LAUD SAU CEVA DE GENU GRESESC PENTRU CA EU AM PUS INTREBAREA ASTA NU PENTRU A MA LAUDA AM PUS-O CA SA VAD CINE NU MA PLACE SI NU MA ACCEPTA PE ACEST SAIT DAR DIN RASPUNSURILE VOSTRE SUNT BUCUROASA CA TOTI MA ACCEPTATI PE ACEST SAIT VA MULTUMESC!
Esti o fata sufletista.ai un pupic de la mine pentru treaba cu ce vrei sa faci pentru copii de la orfelinat
Pai... cum sa am o parere daca nu te cunosc?!? Dar incerc... asa de dragu' tau: cred ca esti nascuta in 1998 si esti un copil si... nu stiai ce intrebare sa pui? hmmm... sau poate ca nu?
Esti cam curioasa, dar asta e un plus, sper ca ai simtul umorului bine dezvoltat
si mie imi place sa cunosc parerea celor din jur despre mine, asta imi da impresia ca ma voi cunoaste mai bine
ai intrebat despre tine si ma trezesc vorbind despre mine :-)
cred ca esti fotogenica si simpatica
esti o persoana interesanta deoarece te-ai inscris pe acest site si nu numai pentru asta...
iti urez o primavara minunata