Nimic...are robleme si este nevoita sa poarte aparat dentarnu'i mare chestie nu imi bat joc de ea, si nu o tratez altfel am o prietena care are aparat dentar si nu ma port diferit cu ea
Buna!
Nu cred nimic, e ceva obisnuit, il porti acum ca pe viitor sa ai dintii frumosi ... apropo, si eu am purtat
In general baietii le judeca dupa asta si cred ca, chiar daca au putin de indurat in adolescenta o sa se bucure de un zambet frumos si atragator in celelalte parti ale vietii.
Nu este ceva urat. iar cei care rad sunt pros*i. dar trebuie sa fii mandra pentru ca cand ti-l vei da joi vei avea dintii foarte frumosi!
Nu asculta ce o sa zica (poate) unii pros*i.
Mult succes!
pa :*
Nu mi se pare ceva iesit din comun
adica...il poarta doar peentru o vreme ca sa aiba pe urma dinti frumosi
si eu am o colega cu aparat dentar si nimeni nu o trateaza diferit fata de ceilalti
asta e parerea mea
sper ca te-am ajutat
:*
paapa:*
Si eu am aparat dentar si nu am nici o problema luna vitoare il dau jos dar chiar nu am avut probleme cu jignirile sau alceva si oricum aia care isi bat joc is prosti si nu o sa aiba aia bani destuli si de aia isi bat joc eu pe al meu am dat 2. 000 de EURO si mai urmeaza bani iar prosti aia nu o sa puna mana pe bani astia niciodata!
Eu tocmai mi-am dat jos aparatul, doar ca eu am avut estetic(adica din ceramica) si l-am tinut doar 10 luni, toata lumea e uimita de rezultat iar dentista este cea mai tare! e din cluj. daca doriti informatii mai multe si poze cu inainte-dupa, add la id-ul liacoman2008. Chiar merita sa iti pui aparat. Al meu a costat 2600 de lei, dar cel metalic costa 1600 de lei
Twister09 întreabă: