| Pιтιкa a întrebat:

Ce credeti despre o fata la 11 ani care sta cu un baiat mai mare cu 3 ani decat ea se saruta cu el in vazul lumii si ii spune ca il iubeste?
Argumentati`mi! Mi se pare patetic voua nu?!laughing
P.S. Fundaaaa!

Răspuns Câştigător
| TheBloodyRoses a răspuns:

Uf...uf...uf. Păi da, este patetic. Şi nu-mi vine să cred ce-a ajuns lumea asta. Serios acum, iubiţi de la vârsta asta? Nu e cam tâmpit, stupid şi alte cuvinte pe care n-am chef să le spun? Serios acum, e mică, are timp şi mai târziu de toate porcăriile astea. De ce să-şi distrugă viaţa de acum? Copila asta nu are creier. La vârsta asta ar trebui să se joace cu păpuşile, să se bucure cât mai poate de copilărie. Sunt sigură că o să regrete mai târziu mai ales că la această vârstă băieţii nu vor decât sex. Simplu şi uşor. Fata e proastă x2.
În fine...asta este -.-

13 răspunsuri:
| Pιтιкa explică:

Dianne nu era vorba despre mine si apropo ajuta lumea nu o critica tu! Si vorbeste mai frumoshappy.

| Pιтιкa explică:

Si inca ceva... daca intrebarea mea este tampita numai raspunde la ea si punct.Scurt!

| Dianne06 a răspuns (pentru Pιтιкa):

Nu pot sa ma abtin:*. E mult, mult, mult prea funny.
Serios, si vorbesc cum vreau eu:*
Suntem o tara libera si am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere LIBER.
Anyway, imi mentin parerealaughing.

| Pιтιкa explică (pentru Dianne06):

Ar fii cazul sa faci si asta!(sa te abtii)

| Dianne06 a răspuns (pentru Pιтιкa):

Ca spune cine? tu?
Ma faci sa rad.=]

| Pιтιкa explică:

StayPositive nu te intreseaza pe tine cati ani am eu! Si nu, nu ma oftic. Punct!

| Dianne06 a răspuns:

Mi se pare patetic ca se vede ca ai 11 ani.
Bai frate, ca fata ar trebui sa gandesti mai mult, dar se vede ca asta nu-i cazul tau.
Prieteno, hai sa-ti raspund la intrebare:
Cred despre o fata de 11 ani, care umbla cu un " baiat mai mare cu 3 ani decat ea" chatterbox ca e prostuta. ( ca sa nu zic proasta);
Si ma refer stric ca la ce **** te intereseaza ce crede lumea?
Daca ai prieten mai mare cu 3 ani decat tine, inseamna ca e o rusine asta, sau ce?
Si la ce **** mai stai cu el, daca tot ti se pare patetic lucrul asta?
Crezi ca esti prea cool daca ai prieten mai mare cu 3 ani decat tine, si ti se pare patetic lucrul asta?
rolling eyes

p.s : asta chiar e cea mai tampita intrebare in dimineata asta.
funda?batting eyelashes
NU VREAU!laughingangry

| papusica987 a răspuns (pentru Dianne06):

Eu nu cred ca o intereseaza ce zice lumea de prieten, cred ca o intereseaza ce zice lumea de ea ca e prea mica la 11 ani.
Eu la 11 ani inca ma jucam cu papusile...iti strici copilaria, in plus rade lumea de tine.
Pe mine ma enerveaza la culme sa vad coinace pe strada de 10 11 ani ca vorbesc de iubiti, injura, si se cred smechere...
CHIAR PATETIC!
Viata e scurta, profitati cat inca mai sunteti copii, lasa-ti naiba ''iubitii''.

| vladutik a răspuns:

De ce nu isi vede de viata are examene are alte probleme plus ca e copilaria asta trecatoare dupa 18 ani are tot timpu din lume sa faca si de astea
funda?

| AmYnAaa a răspuns:

Aisha? iti spun eu ce cred?
Eu cred ca accea persoana nu ar trebui sa o intereseaza ce zice lumea
Daca se iubesc ii ceva normal
Nu cont. varsta. se iubesc si copii
FUNDA?

| StayPositive a răspuns:

Te oftici? Se vede ca nici tu nu ai mai mult de 10-11 ani si ca esti inviodioasa peste masura.Macar sa ai tupeul sa i-o spui in fata, nu sa pui intrebari pe siteuri.Sincer,tu esti cea patetica.

| Kidd13 a răspuns:

Pai. parerea mea este ca parintii fetei nu sunt responsabili..in fine poate nici fata nu ii asculta smug si DA. chiar este patetic..de la 11 ani sa ai iubit. Cred ca peste vreo 2-3 ani. o sa auzi ca si.a inceput si viata sexuala oh go on

| KittyCaaaaat a răspuns:

E clar ca acea fata va ajunge probabil rau foarte curand, dar in acelasi timp poate fi inconstienta acum de ce face si raspunzatoare de faptele ei peste ceva timp!