Eu nu am nimic impotriva lor
E pielea lor si fac ce vor cu ea
Mie mai degraba nu mi se par interesante la fete...cand vezi un baiat cu un tatuaj nu ti se pare nimic iesit din comun dar cand un baiat vede o fata tatuata nu cred ca-si face o parere buna despre ea
Parerea mea
Nu imi plac... la fete unul mic pe gat e oarecum senzual, dar la baieti...bleaachhh
Nu cred nimic. Fiecare face ce vrea cu pielea lui. Ma lasa rece, eu nu mi as face niciodata un tatuaj.
Mi se pare cam ciudat ca cineva sa-si tatueze tot corpul, dar daca unora le place nu am nimic impotriva. E pielea lor. Peste cativa ani o sa-mi fac si eu
Paprerea mea...sunt nij persoane pline d viata...care le place aventura si nu se dau in laturi de la nimic...eu inca nu am... dar imi voi face ori pe gat ori pe piept
Eu vreau sa-mi tatuez moartea mi se pare ceva fascinant dar mamai gandesc putin si dupa aceea iar ce sa cred la fel ca jojo faca fiecare ce vrea
Mie una imi place mult Miami Ink... urmaresc emisiunea mereu
dar eu nu mi-as face
P. S:mersi pentru fundita
Intrebare buna... unele tatuaje arata bine, dar in schimb altele... arata ca si cand ar fi murdari... acum depinde...
Buna Catalin! Hmm...despre persoanele care au tatuaje...Eu nu am nimic impotriva acestor oameni. La urma urmei este viata lor cu ceea ce fac insa daca este sa imi dau cu parerea... MIE MI SE PAR VULGARE PERSOANELE CARE AU TATUAJE. pur si simplu nu le suport... dar asta e, trebuie sa le acceptam si pe aceste persoane pentru ca si ele fac parte din viata de zi cu zi te pup
Un tatuaj micut la fete imi place dar sa ii vezi tot corpul tatuat e altceva, asta chiar nu mi-ar place.
Atat la fete cat si la baieti imi plac foarte mult cele mici... mi se par sexy si arata ca pers respective ii pasa de fizicul ei