| r8driver a întrebat:

Ce credeti despre persoanele care au tatuaje.

Răspuns Câştigător
| JoJo a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva lorhappy
E pielea lor si fac ce vor cu eaoh go on
Mie mai degraba nu mi se par interesante la fete...cand vezi un baiat cu un tatuaj nu ti se pare nimic iesit din comun dar cand un baiat vede o fata tatuata nu cred ca-si face o parere buna despre eabig grin
Parerea meahappy

15 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Nu imi plac...big grin la fete unul mic pe gat e oarecum senzual, dar la baieti...bleaachhhsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, se poarta, depinde ce-ti pui pe pept sau pe maini picioare, sageti animale calutzi, gaste rate, pantofi, inimioare, bleah, design futurist, semicromatic, da.

cami
| cami a răspuns:

Nu cred nimic. Fiecare face ce vrea cu pielea lui. Ma lasa rece, eu nu mi as face niciodata un tatuaj.

| Marii a răspuns:

Mi se pare cam ciudat ca cineva sa-si tatueze tot corpul, dar daca unora le place nu am nimic impotriva. E pielea lor. Peste cativa ani o sa-mi fac si eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fiecare cu gusturile sale.
Atâta timp când nu aduce tulburarea ordinii publice, nu este nicio problemă.
Pa, pa.

| want2bMajestic a răspuns:

Paprerea mea...sunt nij persoane pline d viata...care le place aventura si nu se dau in laturi de la nimic...eu inca nu am... dar imi voi face ori pe gat ori pe piept

| daniDeeDee a răspuns:

Ador tatuajele happy
si sper ca la vara sa`mi fac si eu big grin

| devilll a răspuns:

Eu vreau sa-mi tatuez moartea mi se pare ceva fascinant dar mamai gandesc putin si dupa aceea iar ce sa cred la fel ca jojo faca fiecare ce vrea

| JoJo a răspuns:

Mie una imi place mult Miami Ink... urmaresc emisiunea mereutongue
dar eu nu mi-as face happy
P. S:mersi pentru funditahappy

| b3bita a răspuns:

Intrebare buna... unele tatuaje arata bine, dar in schimb altele... arata ca si cand ar fi murdari... acum depinde...tongue

| yoyo11828 a răspuns:

Buna Catalin! Hmm...despre persoanele care au tatuaje...Eu nu am nimic impotriva acestor oameni. La urma urmei este viata lor cu ceea ce fac insa daca este sa imi dau cu parerea... MIE MI SE PAR VULGARE PERSOANELE CARE AU TATUAJE. pur si simplu nu le suport... dar asta e, trebuie sa le acceptam si pe aceste persoane pentru ca si ele fac parte din viata de zi cu zihappy te pup

| mari_3334 a răspuns:

Un tatuaj micut la fete imi place dar sa ii vezi tot corpul tatuat e altceva, asta chiar nu mi-ar place.

| simoSTAR a răspuns:

Atat la fete cat si la baieti imi plac foarte mult cele mici... mi se par sexy si arata ca pers respective ii pasa de fizicul ei happy

| ForeignO a răspuns:

Mi se par.sexy, puternice si cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am o obsesie pentru persoanele tatuate.Cu toate ca eu la prezent am 37hee hee. Dar fiecare face ce vrea cu corpul lui.