In limba mi se pare groaznic! Nici nu`mi pot inchipui ce tare doare dupa ce ti`l pune. Mie mi s`au invinetit urechile cand mi-am facut a 2-a tura de gauri pentru cercei, dar in limba nici nu`mi pot imagina. Piecingul in buric mi se pare destul de sexy, in buza mi se pare ca cere atentie, la fel si pentru spranceana. E un moft care, parerea mea, cere sacrificii.
Cel in limba este extrem dar extrem de dureros
In ureche daca esti fata este foarte tare iar daca esti baiat. hmmm nu tuturor baietilor le sta bine cu pirce in ureche in spranceana mi se pare foarte tare in buza de asemenea.In buric hmmmm depinde. daca ai un corp frumos da. dar daca esti 4 pe 4 e chiar dezgustator.
La baieti imi plac pirce`urile in spranceana si in limba pot sa spun ca adoooor sa sarut baieti cu pirce in limba:d... iar la fete in ureche(intr-o singura ureche) si in buric.
Am avut si eu. sh vreo saptamana 2 nu puteam sa mananc decat cu paiul sh sa beau apa.
sh daca mi-l scoteam ma durea cand il bagam la loc.sh se astupa imd gaura.
Sincer eu nu mias pune asa ceva in ureche sau in limba nici tatuaje.Am avut gaura in ureche de 3 ori de fiecare data tineam cercelul 3 ore pentru ca apoi mi se lua... din punctul meu de vedere astea sunt gesturi primitive pe care le fac oamenii din ziua de azi pentru a iesi in evidenta. Tu sti daca e mai bine sau mai rau pentru tine.