Da, exista.
Pentru ca ar face orice ca persona respectiva sa fie langa el/ea.
Prietenia asa puternica exista doar in filme. Intre doi prieteni cum s-ar spune ADEVARATA mereu unul din ei este un tradator. Prietenia dureaza pina se incep problemele, adica se incepe adevarul. Cum se vede prietenia? Sunt doi prieteni si unul din ei are mereu probleme pe cap, iar celalalt traieste fara griji. Asta fara griji o sa-si ajute prietenul odata, de doua ori si tot asa, pina o sa zica "Gata" eu m-am saturat de problemele lui. Un prieten adevarat nu trebuie sa se bazeze toata viata pe celelalt, cum s-ar spune ca profita. Aveam un prieten, tot asa ziceam prieten adevarat, mereu intra in buclucuri si eu il scoteam. Nu imi parea rau, dar problema era ca eu ii explicam ca sa nu mai faca asa dar el oricum asa facea stiind ca eu ma voi pune pentru el. Cam de fiecare data era el gresit, deja imi era oarecum sa ma pun pentru prietenul meu care mereu gresea ( Iti dai seama cum ma simteam). Poate sunt prietenii de astea, dar oricum uneori se dezamagesc. M aintelegi prietene?
Eu zic si da si nu.
Da pentru ca poti fi prieten foarte bun cu el si nu pentru ca prietenia poate fi distanta sau poate disparea in urma unei neintelegeri.