Eu cred ca nu privesc actul sexual ca pe o responsabilitate si nu sunt informate corect, sunt unele fete care fac acest lucru din cauza ca cei din jur le preseaza, depinde de la caz la caz, nu pot sa imi dau cu parerea fara sa stiu de ce fata respectiva a facut acest gest.
Buna, nu sunt neaparat proaste ci naive...se las infuientate de baietii mai mari care le conving si ele cum nu au experienta, nu stiu ce implica actul sexual nu contientizeaza ce fac, dar mai tarziu ajung sa se dea cu capul de pereti, ca le pare rau ca au facut greseala asta, sa isi distruga copilaria de la varste asa fragede, pacat de ele.
Depinde de fata ca nu sunt neaparat prostituate sau vor fie, conteaza si educatia care au primit-o si accesul care il au la informatii legat de sexualitate, ele sunt curioase, sunt duse de val si sunt prostite de cap, o mare vina o au baietii care o fac cu ele, ei nu se gandesc ca fata e mica si cate riscuri implica inceperea vietii sexuale de la o varsta asa mica? Multi baieti mai mari ca ele, unii chiar majori profita de naivitatea lor, ca nu prea isi incep fetele viata sexuala cu baieti de varsta lor ci mai mari, e greseala atat a fetei dar si a baiatuluicand auzi ca o fata de 13 ani a facut sex cu unu de 20, atunci care e mai vinovat?
Nu fi asa de dura Poate nu este vina lor an totalitate Cine stie an conjunctura au ajuns sa faca asa ceva Pacat Dar fiecare pasare pe limba ei piere Pa
Prostituate sunt acele persoane care întreţin relaţii sexuale în schimbul unor bani.De unde până unde să le numeşti prostituate? Ai făcut vreo statistică şi toate acele fete o fac pentru bani? Prefer sa le numesc pur şi simplu naive. O să realizeze mai târziu că e greşit ce au făcut dar din pacate un vor putea schimba nimic
In primul rand nu ma int, este viata lor, o sa-si dea seama mai tz ce au facut si o sa le para rau, eu am 17 ani si nu mi-am inceput viata sexuala si n-am murit
Eu nu sunt ferm convins că tu chiar crezi că ele sunt prostituate.
Eu cred că mai degrabă eşti frustrată că alea la 13-14 ani au parte iar tu nu ai parte la vârsta pe care o ai (vârstă pe care nu o cunosc şi nici nu sunt dispus să uzez secunde preţioase din viaţa mea ca să aflu).
Sănătate şi virtute,
S-ai bani şi s-aibă cine te... îmbrăţişa
Hmm, nu stiu daca e corect sa le etichetam intocmai "proaste" sau "prostituate", nu le cunoastem pe toate si nici adevaratele motive pentru care au facut asta. Se poate sa fi fost impinse de catre partener, la amenintarea ca vor fi parasite (iar asta este iarasi o naivitate, la varsta la care de abia intrii in adolescenta trebuie sa te pregatesti intai emotional, sa descoperi anumite stari inainte de a-ti face un prieten), sa fi fost ceva care nu a depins de ele, ci de o anumita conjunctura, dar in final, ajungem la aceeasi concluzie: dau dovada de iresponsabilitate, de dispret fata de corpul si de viitorul lor, de nepasare, de naivitate si in ultima instanta, lasitate, pentru ca se complac intr-o asemenea aventura. La varsta asta este imposibil ca prima experienta sa fie frumoasa, sa ai amintiri placute, mai ales daca primul partener este si cu mult mai in varsta! Multe nu constientizeaza ce fac, si poate chiar si din cauza anturajului, a convingerilor si a impulsului de moment, renunta la copilarie timpuriu!
In primul rand, o prostituata o face pe bani, nu din placere sau din nebunie(altfel nu pot zice la 13 ani). Eu cred ca e greseala vietii lor.Peste ani, cand prietenul va afla, va fi dezamagit sa stie ca iubita lui s-a culcat cu toata scoala. E rusinos pentru o fata.
Eu una nu inteleg... care e diferenta daca o incepi acu saw mai tarziu de ce dq nu pot astepta pana la 17-18 ani o incep acum...
? ce rost are dc sa iti strici copilaria. inteleg sa mai ai un prieten sa te plimbi in parca la un suc saruturi saw tot felul dar nu sex... eu una nu am o parere f buna
Serios acum...in zilele noastre si in ce hal a ajuns lumea asta, ce pretentii poti sa mai ai de la acele cateva [mai multe] persoane care nu stiu sa se aprecieze pe ele in primul rand?
daca ele vor sa isi asume responsabilitati de la varsta aia frageda, in care habar nu au cu ce se mananca ceea ce fac ele... ce le poti face?
pacat ca din cauza unora ca acelea, restul ne considera pe toate ca si pe ele:*
Intrebarea asta am pus-o si eu acum 2 zileceva mai modificataeu le-am facut de 12-13 ani. Vezi acolo raspunsuri
Prostituate sunt acele femei care practica prostitutia adica isi vand trupul. o fata la 13, 14 ani este un copil, copii sunt usor de manipulat, iar adulti profita de acest lucru ( ma refer la baietii care intretin relatii sexuale cu aceste fete) bine ca acum a cam devenit reala joaca dea parinti lucru nu prea bun. parinti nu isi educa copii si lasa internetul si tv sa faca lucrul acesta in locul lor lucru din nou prost. faptul ca aceste fete isi incp viata sexuala de la o varsta atat de frageda nu e in totalitate vina lor ci o parte buna din vina le apartine parintilor motiv pentru care nu vezi fete din familii serioase facand asa ceva. e trist ceea ce se intampla, sper sa fiu un parinte bun
Nici eu n-am o parere buna despre ele, dar prostituata e cu totul altceva. Eu sunt de parere ca sunt niste fete incostiente, care nu stiu ce vor de la viata. Pacat ca, de abia cand se vor agrava lucrurile, vor realiza ce greseala au facut.
Ce ad la parinti fac si ei. spre exemplu am o "prietena" care e o CUR*A in toata regula. adica a inceput de pe la 10 ani sa se macheze si si-a inceput viata sexuala la 12 ani. axact asa a fost si mama ei, iar "prietena" asta a mea ainceput sa fumeze de la 8 ani.iti dai seama si tu ce fel de CUR*A e...
Pai e cam treaba lor. si poate ca simt nevoiade la varste mai mici oricum in momentu de fata generatiile sunt ciudate... multe ploade de 10-11 ani abia le-a dat parul pubian si se cred dive. in zilele astea copii au iubiti din cls a 2-3 iar cand se vad cu tate si cur deja se cred mature si pe langa asta fetele de 13-14 arat ca la 16 ani- numai vocabularu difera si modul de a gandi.
cat despre intrebarea ta nu sunt curve. doar proaste pentru ca o sa regrete mai tarziu. chestia asta trebuie facuta la momentul potrivit si cam toat lucrurile in general trebuiesc facute la varsta lor.
take care
Nu ca sunt prostituate ci doar proaste, inconstiente. Acum sunt mandre de ceea ce fac, iar mai incolo o sa se dea cu capul de pereti.
Bye:*
Obsedate sexual
proaste
nesanatoase
nu isi dau seama de ceea ce fac...
mai tarziu o sa le para rau.
e problema lor.viata lor
Unele sunt pur si simplu prea naive si cad in plasa baietilor mai mari.Altele se simt presate de prieteni.
Oricum.parintii au o influenta mare asupra lor.Cred ca daca parintii le-ar vorbi fetelor despre inceperea vietii sexuale ele ar fi mai informate si nu ar simti nevoie de a-si satisface curiozitatea, s-ar feri de acest pas atat de devreme.
As vrea sa o fi inceput si eu la 13-14 acum insa e prea tarziu.Parerea mea despre ele este una negativa
Proastele? Un semn al prostiei este folosirea cuvintelor al caror sens nu-l cunosti. Daca nu stii sa cauti in DEX, iti spun ca o prostituata face sex in schimbul banilor sau a altor foloase materiale. Ti-au spus si altii, iar pentru definitia exacta cauta in DEX.Asta e doar inceputul...Esti gata?
Nici macar nu ai buletin si deja te-ai apucat de impartit societatea in categorii?! Se pare insa ca e lupta pentru acordarea drepturilor de autor, avand in vedere ce scrie una mai jos.Ai uitat care a fost ultima ta intrebare? Citeste-o! Ai 13 ani si te intereseaza nespus de mult viata sexuala, intrebi care e varsta potrivita pentru relatii, daca e bun ala mai mare si tot restul. Ti-e ciuda cumva ca altele ti-au luat-o inainte asa ca debitezi lucrurile astea? Nu ti-e ciuda? Cred ca minti.
Inceperea vietii sexuale nu tine de inteligenta ci de multi alti factori, printre care cel mai important este familia. Avand in vedere ca parintii isi cam lasa de izbeliste copiii, acestia o iau pe drumuri gresite si actioneaza fara sa gandeasca, din teribilism, pentru ca e la moda si multe alte chestii. Daca parintii nu se ocupa cu educatia copiilor (a nu se intelege interzicerea a orice), nu vorbesc cu ei, nu le ofera afectiune si nu-i inteleg se ajunge in situatiile acestea absurde.Nu e deloc vina copiilor.
Iar tu, in loc sa fii preocupata de viata altora, in loc sa dai asemenea verdicte, mai bine ai grija de tine.Mai ai inca un an si 1/2 la dispozitie pentru a te incadra in situatia prezentata.Nu esti deloc departe si chiar cred ca iti doresti.Nici de tine nu se ocupa nimeni, altfel ai avea alte preocupari.
Uite un motiv pentru asa ceva: Parintii divortati, mama recasatorita, tata vitreg pe care nu-l suporti. Te recunosti? Ai nevoie doar de atentie, fa-ti prieteni, cat mai multi, dar nu face ce fac si ei(rau)! Lasa sexul si alte tampenii.Iti faci rau...
maryamarya99 întreabă:
Beastboy întreabă:
Stefanismyname întreabă:
misauratcuviata întreabă: