Eu folosesc Dove cu extract de castravete si ceai verde.Sunt foarte multumita atat de sapun, gel de dus dar cel mai mult de lotiunea de corp hidratanta( este suportata bine de corp acum pe caldurile astea, este un pic racoritoare si pielea ramane fina!) Nu mai zic nimic, ca ma angajeaza astia sa fac vreo reclama la tv sau ma amendeaza CNA!
Folosesc sapunul de la ei! este foarte bun! si cu siguranta toata gama e extraordinara!
Eu folosesc produse Dove si sunt foarte multumita Iti face pielea cativelata si hidrateaza foarte bine
Sunt multumita de toate produsele Dovepentru ingrijire corporala, in afara de cele pentru par! Balsamurile sau mastile pentru par sunt ok, dar sampoanele-bleah!
Cred ca sunt bune. Am folosit doar sapunul de la ei, dar mi-a placut pentru ca lasa pielea catifelata.
Folosesc produse dove de mult timp si nu le-as schimba pentru ca sunt foarte bune-in special sapunul(daca il folosesti o data iti dai seama ce catifelata ramane pielea, in comparatie cu altele)-dar si lotiunile de corp.
Sunt bune. Le recomand.Eu folosesc sapunurile Dove si gelurile de dus cu extract de castravete si ceai verde.Nu cred ca are un efect diferit asupra pielii tale.
anonim_4396 întreabă: