| Andreea_8014 a întrebat:

Ce credeti despre punk-eri?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Care punk-eri? mucosii aia de 15 ani de-o ard aiurea prin oras...aia nu sunt punk-eri.
Uite punk!:

http://www.youtube.com/watch?v=eIqESwzCGg4&feature=related

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

8 răspunsuri:
| NimeniCuActe a răspuns:

Nu se deosebesc de alti oameni decat prin vestimentatie (pantalonii in carouri) si crestele specifice, dar mai nou acestea sunt intalnite si de ascultatorii celorlalte tipuri de muzica. Ce sa cred... ca majoritatea sunt zgomotosi, jegosi, se comporta mai ciudat decat rockerii, dar asta a fost doar ce am vazut eu la ei. De curand am vazut ca s-au comportat ok la Suie Paparude in Albabig grin

| AllenTJ a răspuns:

Bine zis nogod, punkeri de 15 ani? care asculta tokio hotel si nu stiu ce alt ****? Aia sunt punkeri? ffs

| tukhey23 a răspuns:

Domnita, moda s-a dus de multhee hee

| ella_7588 a răspuns:

Eu cred ca sunt aproape ca si emo si ca sunt niste tampiti dornici sa faca ceva rau sau tampenii sau sa o ia pe cai gresite si inca ceva despre ei ZICI CA SUNT SCAPATI DIN LANTURI nenica sunt niste tampiti adevarati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, mie mi se par destul de tariii punk-eri adevarati nu mucosii (vorba lui NoGod)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punk-erii adevarati sunt ca lumea ...eu sunt punk-erita si ma simt tare. Oamenii ma cred ciudata caci ascult un stil de muzica diferit si ma port diferit.rolling on the floorChiar daca sunt punk-erita eu detest tokio hotel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt mucosii. ei nu plang...si foarte rar vezi un punk-er clasic imbrakat...vezi numai de aia.colcalari...sau oameni.care se credpunk-eri si .ascult manele.sau.alti care se straduiesc.sa aiba in garderoba stilul punk...si punk e si el nu stil.foarte apreciat de alti. oricum totul a venit de la rock. dupa aia punk., emo.si mai stiu eu ce.pace la toata lumea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DOAMNEEE cat sunteti de prosti!
Fratilor incurcati borcanele.
Ar trebui sa ma doara undeva ce credeti voi despre punkeri.
Insa imi lasa un gust amar faptul`ca nu faceti diferenta intre genuri.Cine ***! si DE CE?! a adus `tokio hotel` in discutie? Care e legaturaa?

Întrebări similare