anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti despre stilul emo? Nu vrau sa-l abordez dar imi plac frezele! Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Despre emo s-a scris foarte mult. De vreo 2-3 zile insa, dupa sinuciderea unei adepte a curentului emo, s-a scris mult mai mult decat de obicei. Cuvantul emo a inundat blogurile, ziarele si televiziunile. Motivul sinuciderii adolescentei a devenit, pentru majoritatea ziarelor si blogurilor, apartenenta la curentul emo. Cred ca foarte multi emo-kids, care ssunt bombardati cu aceasta stire din toate partile, se vor gandi tot mai serios la sinucidere. In primul rand, adolescenta sinucigasa de 12 ani provenea dintr-o familie destramata si recent se despartise de al treilea iubit ( iubit la 12 ani lol! ) Si in al doilea rand facea parte din stilul emo.

Adica, apartenenta ei la curentul emo a determinat-o sa faca acest gest, deoarece ma-ndoiesc ca daca n-ar fi fost emo s-ar mai fi gandit atat de des la sinucidere. In Romania, tot mai multi tineri cu varsta cuprinsa intre 12-20 ani, adopta moda emo, stilul emo si freza emo. Cei mai multi dintre acestia adopta insa si stilul de viata emo.

Adica sunt tristi, retrasi, introvertiti, melancolici, antisociali. Uneori un emo se taie, din teribilism sau pentru ca-i la moda. Iata un material de pe Realitatea despre generatia emo, via Piticu.
Daca nu stiati ce inseamna sa fii emo-kid, iata aici definitia.
Astept si parerile voastre despre generatia emo si despre gesturile la care recurg uneori membrii acestui curent.

7 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Stilul emo e ceva trecator. Da imi plac coafurile, dar nu-mi plac oamenii.Sunt atat de tristi si nu stiu ce da de fapt ei traiesc sub o gandire negativa care se datoreaza acestui stil.Nu stiu de ce se iau dupa toate modele.Acum sunt tristi acum sunt fericiti.Saracii d eihee hee

| Messyhair a răspuns:

NU-mi place.
In primul rand stilul emo este plagiat.
Frezele consta in parul lung si tapat, apoi dat cu fixativ.
Daca tie iti place un par dupa care sa se uite ciudat toata lumea pe strada este ok atunci.
Ca stil de imbracaminte, la fel este ciudat.Presupun ca ai vazut poze.
Si, nu uita si de atitudine.Trebuie sa fii EMOTIVA!
Mie nu-mi place. Daca esti o adolescenta mai cu tupeu si careia ii place sa iasa in evidenta pe strada(intr-un mod mai ciudat)atunci merge.

| Marcelino a răspuns:

Si eu am o freza cam emo desi nu ma dau in vant dupa lame sau Tokio Hotel.

| Madalina1455684 a răspuns:

Sti ca daca tu o sa adopti o freza emo lumea o sa te catalogheze intr-un stil gresit fara sa stea de vorba cu tine si sa te intrebe tu ce parare ai despre stilul emowinking. Dar daca tie iti place adopta si tu una.Stilul emo original este un stil negativ in viata unei persoane parerea mea. Dar una este sa iti placa freza iar una este sa iti tai venele. C sunt si emo carora le place freza, tinuta, etc.

| AndreeaLupan a răspuns:

Deasemenea frezele imi place mult... dar stilul lor de viata nu, adica isi bat joc de viata lor.

| Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz0 a răspuns:

Sunt cool frezele big grin

| Owl a răspuns:

Fetele emo sunt ok, fiindca pana la urma acest stil este pentru persoanele sensibile. Baietii emo, pe de alta parte, sunt cam gay.