| TheOneThatLoves a întrebat:

Ce credeti despre tinerii gay? Argumentati.

7 răspunsuri:
| Laurentiuuu a răspuns:

Sa se duca acolo unde este permis (probabil pe alte planete) sau poate mai simplu in Germania, Austrica, etc.

| mODIN a răspuns:

Ce parere sa am? Sunt oameni...

| Chamberlin a răspuns:

Uite aici o metoda de a deveni un om normal: http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_exorcism
A fi gay are unele avantaje, atunci cand vrea cineva sa ma bata ii spun ca il plac iar el fuge de mine :)) =))
funda?

Răspuns utilizator avertizat
| PsychologistT a răspuns:

Pana la urma si ei sunt tot oameni, indiferent de sex, de orientare sexuala.
Eu una, nu am nimic impotriva lor.
In Romania nu prea sunt acceptati in societate, e inca un subiect tabu. Nu suntem atat de deschisi.
Dar cu ce sunt ei vinovati ca s-au nascut asa?

| roxanamariaa a răspuns:

Eu nu am nimic cu ei happy Nu conteaza prea mult orientarea sexuala din punctul meu de vedere. In Romania, ce-i drept, lumea nu e chiar asa " deschisa " la minte, in mare parte si ii judeca pe oamenii care au asemenea orientari sexuale.
Unii oameni au aceste orientari sexuale din cauza problemelor ( ex. traume, despartiri dinainte, singuratate etc. )
Funda?

| Pissicuta a răspuns:

Ce parere sa am sunt oameni si ei au dreptul de a iubii cum ai si tu nu ai de ce sa ii judeci si normal ca nu ii poti intelege ca nu esti in locul lor! in fond fiecare face ce vrea cu viata lui! daca te exemplu le spui sa nu se mai iubeasca e ca si cum ti-as spune eu tie nu o mai iubii pe fata aia!