Idioți,aș da exemple dar nu am chef să mă cert cu acești disperați care m-ar contrazice(sunt mulți pe care i-aș enumera),e adevărat,și eu răspund uneori pentru a ajunge în top, totuși dau răspunsuri lungi și concrete, care să ajute cu adevărat, de aceea nu ajung niciodată pe locul 1, acolo ajung în majoritatea timpului doar fraieri fără ocupație, care dau răspunsuri de nimic, doar pentru a ajunge în top.
PS:Uneori răspund la multe întrebări doar pentru a le distruge ziua ălora, de a-i împiedica să fie numărul 1.
Interesant Si aceeasi parere o am si eu
Buna!
Si eu am o parere la fel ca a ta. Acei oameni au venit aici sa se dea mari si sa castige tricoul.
Bine, nici eu nu sunt din pura credinta de a ajuta oamenii, dar totusi, incerc si eu ce pot.
Si eu am primit raspunsuri asa si...
N-ai ce sa le faci; sau atunci cand intrebi ceva daca poate merge, si vezi pe unu' :" De ce nu incerci?"
Pai crezi ca te inteb de plictiseala?!
Oricum, urasc acei oameni.
Sfarsit
Se castiga tricou? Eu sunt in top 3 de cateva zile si nu am auzit nimic In fine, cred ca ai vazut majoritatea raspunsurilor mele pe car ele scriu cu toata inima de cateva zeci de randuri... in fine TREABA LOR ce fac
Te rog frumos să-mi dai o părere despre melodia asta, după ce aia ascultat-o până la capăt, vreau să știu o părere sinceră:
http://www.youtube.com/watch?v=nuK99541lgk.
Frate, eu am o problema cu PC-u nu merge sunetul. O sa o iau pe telefon si o sa o ascult, si apoi iti zic parerea mea. Telefonul meu est ela cineva si il recuperez abia pe la ora 5 Te anunt eu Versurile sunt foarte interesante, sa vad linia melodica.
Da,ironia este că rectific chiar azi am luat un telefon de la reparat căruia i s-a stricat sunetul! Pe mine titlul m-a impresionat, Hell is thy home!
Da, cateodata si eu mai cumpar cate un album pentru coperta [ ca e atractiva ] si ascult melodii pentru titlu. Nu intotdeauna e cum ma asteptam
Asta-i scopul, sa dai un raspuns care sa multumeasca pe cel care intreaba; totodata cred ca un raspuns scurt si la obiect e bun decat unul incalcit si plictisitor.Eu asta cred.
Unii oameni sunt obsedati dar cei mai enervanti mi se par aia cu buna, raspuns scurt, pa pa.
Eu cred ca asta e asemanator cu posthunt si trebuie sa se ia o masura impotriva lor ca de exemplu ban permanent.