Buna!
Am impresia ca persoanele care sunt in aceasta zodie sunt foarte sociabile, au agilitate mentale si invata foarte repede[iti spun ca exemplu de la persoanele pe care le cunosc]. Au si unele defecte de exemplu: barfa, exprimari cu care te pot jigni, superficialitate, unele persoane folosesc cuvinte pentru a te dezinforma sau a te induce in eroare.
Pe scurt cred ca punctul forte al gemenilor este comunicarea
Aceasta este parerea mea!
Pa, pa!:*
Heei si eu sunt gemeni...coincidenta
Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticos. Activ si creativ, el cauta fascinantul si neobisnuitul.
Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orienteaza dupa cum bate vântul. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin
Si eu sunt gemeni, de obicei din revistele din care imi citesc zodiacul un singur lucru coincide, suntem regii flirtului
Nu e chiar asa :)) sunt mai multe lucruri care coincid.dar totusi poti sa vezi in functie de data nasterii..gasesti pe zodiacool.ro asa ceva..mai bine iti las link https://www. zodiacool.ro/destin
Pai. se spune ca gemenii sunt de fel mai mincinosi, bla bla bla.
la un momentdat ajunsesem sa cred in aceasta afirmatie si chiar sa imi fie teama sa mai cred in cei din zodia gemenilor. Totul era doar o aiureala. Minciunile. Nu depind de zodie, ci de persoana. Asa ca daca esti ingrijorata in privinta aceasta nu mai fi. :p am multi prieteni in zodia gemenilor si pot spune cu sinceritate si mandrie ca niciunul nu m-a dezamagit pana acum:*:* nu trebuie sa iti fie teama de zodii, ci de persoana insasi. ai grija de tine :*
Sora mea este in zodia gemeni.Nu stiu, eu cred ca ceic are sunt in zodia gemeni sunt mai finuti, mai sensibil si mai solidari.
SENSIBILLL? DAAAAA, cand e vorba de ei! sunt fffff egoisti cand e vb de altii.Stiu f bine sa-si urmareasca interesele, de aceea sunt sociabili. Spune-i ceva ce nu-ti place la el sa vezi cum reactioneaza:vei vedea ca se razbuna mai rau decat scorpionul. Imi pare rau dar ceea ce numesc ei diplomatie, eu numesc falsitate.Ar trebui sa invete sa faca diferenta intre cele 2.Si chiar nu credeam in zodii, dar am analizat persoanele din jur si toti care ii cunosc au minciuna ca si caracter comun.PACAT! se poate realiza si altfel ceva in viata, nu doar cu minciuni, si adevarul iese intotdeauna la iveala.
Denisse66 întreabă:
aymar_8772 întreabă: