Este bine, intr-o relatie e mai frumos ca baiatul sa fie mai mare decat fata.
Adevarat, dragostea nu are o varsta dar are putina limita. Nu ca ar fi la tine acea limita dar sa tii cont de unele faze.
Uneori baietii sunt lingusitorii la inceput apoi devin mai impulsivi (cu timpu) sunt asa la inceput ca sa obita ce vor. - asta nu inseamna ca toti sunt la fel dar ti-am dat un punct de reper.
Poate profita de tine in orice mod pentru ca tu il "iubesti" dar nu stiu daca e chiar iubire sau doar atractie.
Astea 2 sunt cel mai des intalnite din cate vad eu la "cuplurile" de genu.
Daca tie ti se pare ca totul este Ok, da'i inainte. Nu trebuie sa te intereseza ce spun altii atata timp cat tu stii ce ai langa tine. Dar sa nu vi api sa spui ca nu stiu cu cine te-a inselat smd. La 20 de ani te gandesti logic ca iti va cere multe, sex, etc. Depinde de felul lui, ce vrea de la tine.
Pathetiqua - atunci cred ca nu erau vremurile astea, acum e altceva, sincer! s-au schimbat multe in materie de baieti si fete, gusturile s-au accentuat, poftele, etc.
Intr-adevar dragostea nu are varsta,si intr-adevar daca exista dragoste mare lucrurile vor merge foarte bine. Insa in ziua de azi majoritatea baietilor se gandesc numai la "partea sexuala" ca sa spun asa,si nu vad adevarata iubire, dar lucrurile pot fi si mai "dulci" de atat, iar baiatul sa fie un "bun domn".
La revedere >; d<
Depinde cum arata si el la 20 de ani, depinde cum arati si tu la 16 ani. depinde de foarte multe chestii. de cum va intelegeti, de cum se poarta cu tine, uneori mai sunt si exceptii. dar daca la 20 de ani, are ceafa lata, un tatuaj cu tribal pe spate, ochelari cu D&G la 10 ron din bazar si BEMVEU luat de la bulgari cu 1000 de euro. iti urez o casnicie frumoasa
Paii. Tusica mea avea 16 ani cand l-a cunoscut pe unchiumeu. El avea 20 de ani. Si uite ca s-au casatorit. Acum depinde de cum va intelegeti.
In general intre indragostiti nu se pune problema la o asa diferenta mica. La modul uzual se poarta diferente de pana la 25 ani. Trebuie specificat ca o fata isi incepe "viata" mai devreme dar si o termina tot la fel. In atari conditii dupa cativa ani barbatul isi indreapta "privirile" catre noi cunostinte de varsta mai frageda.
LovePuls întreabă:
traficanta întreabă:
IngerCazator întreabă:
limonata00 întreabă: