| deealove a întrebat:

Ce credeti exista fantome?
nu vreau rapunsuri genul esti copl? cine ti-a spus o asemenea prstie...

Răspuns Câştigător
| Mamamare a răspuns:

Sincer sa-ti spun au auzit multe cazuri despre fantome, si eu ma uit si la Fenomene strani cateodata.Si unei foste colege de-a mea ii s-a intamplat sa vada fantome, deajaba spun unele persoane ca nu exista, pentru ca nu au trecut prin momente de genul acestea, dar daca intrebi persoane care au trecut prin momente de genul acesta iti vor spune ca exista.Am citit pe net un caz real care ii s-a intamplat unui copil si lui tatal lui, ei erau din Bucuresti si au mers in Moldova si acolo s-au intamplat multe lucruri. Dar uni nu cred si altii cred. Dar si diriginta mea care este profesoara de religie mi-a spus ca doar prin credinta Dumnezeu te ajuta ca sa nu ai probleme cu fantomele sau cu spiritele.Pan` la urma fiecare cu parerea lu!

Bye:*

30 răspunsuri:
| alien_6028 a răspuns:

Eu unu sunt in dubi...nici nu cred dar si cred.nu cred pentru ca nu mi s-a intamplat nimic, iar pe o parte as crede ca lui mama i s-a intamplat foarte multe si a vazut, la fel si tovarasului meu cel mai bun.Am incercat mai multe faze cu oglinda si lumanarea, sa merg singur in cimitir dar nimic, cred ca doar cei slabi de inger patesc cate ceva.

Întrebări similare