| miasdbnqwyiudnwqiygu a întrebat:

Ce credeti ca s'ar intampla daca as saruta din senin o buna prietena?big grin

Răspuns Câştigător
| unpiticmik a răspuns:

Ii va placea cu siguranta. dar ii orgoliul ei feminin, iti va spune"vai cum ai putut sa faci asta", si in gand"hai sa mai incercam odata"! prietene, daca sunt buni prieteni, s-a instalat si placerea fizica de revedere!

16 răspunsuri:
| lololololol a răspuns:

Hmmm, saruta sau doar pupa? Unde ati fi? Daca te va placea, va continua sarutul, daca nu... puteti pierde relatia de prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei fi avertizat...in cel mai rau caz, pedepsit.

| cucu a răspuns:

E posibil ca prietenia sa se duk dracu... ori spre bine (o relatzie) ori spre rau ...sa nu mai fie nici macar prietenie. nu ai de unde sa stii daca nu incerci. eu unu nu as incerca pentru ca o prietenie adevarata este foarte pretzioasa pe cand o relatzie ti`o poti face mult mai usor.

| Bacemi a răspuns:

Sunt 3 variante :
1 ) Se va retrage si va spune ca nu e bine ce ai facut, ca te considera doar prieten si ca nu vrea sa confunzi lucrurile
2 ) Iti va raspunde si va spune ca de mult astepta asta
3 ) Te injura de mama focului si nu vrea sa te mai vada

Tu cred ca o cunosti destul de bine, ar trebui sa stii. Acesta e un pas de cumpana, un risc. Puteti fi impreuna dupa asta, dar poti sa ii pierzi prietenia,

| Razvan a răspuns:

In cel mai rau caz posibil iti da o palma, te injura si nu vrea sa mai auda de tine.In cel mai bun caz iti raspunde la sentimente.Si ar mai fi cazul in care e nehotarata adica vrea sa fie si cu tine dar nici nu vrea sa piarda un bun prieten in cazul in care relatia ar esuahee hee. Ultimul caz e cel mai des intalnitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place... poate o sa fiti impreuna.
Daca te place doar ca prieten...ai intrat intr'o mare beleawinking.
Gandeste'te la reactia eiwinking. tu o cunosti.

| lauradm a răspuns:

Dar iti place de ea? daca si ei ii place de tine sunt sigura ca ar fi foarte bucuroasa de acel sarut. Daca nu, gandeste-te la ce este mai rau.

| Silvia a răspuns:

Depine de persoana...
1.Iti da o palma si pleaca
2. Te loveste unde nu ai vrea si te injura
3. Te musca
4.Continua sarutul
5.Nu iti da voie sa o saruti.
Acum...depinde de fiecare persoana.Pe mine daca m-ar saruta un prieten pe care il consider doar prieten l-as respinge, daca m-ar saruta un baiat cu care nu prea am legatura l-as lovii, iar daca m-ar saruta un baiat pe care il plac nu m-as opune.big grin

| AnaisC a răspuns:

Depinde doar de tine dar ai grija sa iti definesti bine orientarile sexuale si sa nu gresesti mai tarziu, nu ty face griji si eu am facut-o cu o prietena(ne am sarutat), si nu s a suparat dar depinde si de ea poate se va supara nu ai deunde sa styy pana nu incerci, daca va amuzaty doar nu cred ca se va supara dar u o cunosti mai bine sti cum se comporta la surprize asa ca... Go on girl!

| theodoraafi a răspuns:

Cred ca ar ramane uimita laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depinde daca te place sau nubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place, poate sar rusina si ar fugi, dar daca nu te place opaabig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde.ar putea sa ti raspunda la sarut sau...ar putea sa ti dea o palma in caz ca dupa pararea ei ai intrecut limita.sau pur si simplu n ar reactiona nici cum din cele 2 mentionate mai sus, dar ar putea sa ti spuna frumos ca ea te considera doar un prieten bun.big grin... dar sincer noi nu avem de unde sa stim.depinde si de ce simte ea pentru tine. tu trebuie sa stii.succes>big grin

Abh
| Abh a răspuns:

Nu poti afla raspunsul numai daca iti pui in aplicare intentia.

| Lavy_4392 a răspuns:

Pai sunt 2 variante:

1.sa iti dea o palma si sa se termine acolo prietenia voastra
2.sa iti raspunda la sarut si sa incepeti "o poveste in 2"

kiss:*

| GodKiller a răspuns:

Nu s-ar intampla nimic -.-
Sau ti ar trage o palma.
Si ti pierzi relatia
Depinde de cat este buna prietena este a ta
Si sigur ii va placea laughing
Sau nu.