| jhgkjhkjhkjhkjhkjh a întrebat:

Ce credeti?whistling

Pestii se potrivesc cu berbecii? [la zodiac ma referhee hee]

happy.

8 răspunsuri:
| MonkeY a răspuns:

Pai parerea mea fiecare se potrivestte cu fiecare desigur toata lumia in felul lui dar se potriveste nu exita asa ceva daca esti nascut in ianuarie si alalalt in august sa nu va potriviti asta voi decideti nu zodia Bafta la potrivit esti peste? am ghicit nu? ma refer la zodie nu la Animal

fundita?

| Madeleine94 a răspuns:

Pestii au un suflet bun, gentil si plin de compasiune. Nimic asemanator cu caracterul impulsiv si independent al Berbecului. Daca se cupleaza acestea doua s-ar putea sa fie sentimente ranite pentru Pesti si o totala lipsa de abilitate in a intelege toata gama emotionala pentru Berbec. Stiind ca avem foc (Berbec) si apa (Pesti) putem observa ca una o anihileaza pe cealalta.

| Goe_6264 a răspuns:

Buna, eu unu sunt pesti si am fost cu o fata care era in zodia berbec si a mers foarte bine!

| Mony a răspuns:

Intre nativii acestor zodii exista o atractie ciudata, aproape mistica. Ambii vor fi suprinsi de iuteaia cu care flacara pasiunii se aprinde intre ei. Aceasta relatia s-ar putea sa fie pentru Pesti cea pe care o asteptau de foarte mult timp. Sociabilitatea Pestilor si farmecul personal, carisma lor sunt primele lucruri de care sunt atrasi nativii din Berbec. Cand cele doua zodii se intalnesc, nimic nu le poate sta in cale, nimic nu ii poate face sa renunte la dorintele lor, pe care, cel mai probabil, le vor pune in aplicare cu prima ocazie. Dorinta de a-si exprima sentimentele va fi foarte puternica in cazul amandorura. Amintirile acestei relatii vor dainui in mintea celor doi mult timp dupa ce relatia dintre ei va fi de domeniul trecutului.

da nu trebuie sa te iei dupa zodiac...eu nu prea cred...si eu sunt leu si ma inteleg super bine cu taur-ul si in zodiac zice ca mereu avem conflicte puternicelaughinglaughing
tongue

| daii a răspuns:

Nu cred in asteahappy. Sunt o groaza de cazuri in care cei 2 nu s.ar fi potrivit dupa zodie, dar ca sa vezi, au casnicii de minim 15 ani. happy

by daiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de exemplu sunt berbec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O da se potrivesc bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca se potrivesc, pentru ca pestii sunt mai linistit si mai sentimentali, iar berbecii sunt mai indrazneti si mai activi, deci va combinati

Întrebări similare