Nu este adv s-a aratat la stiri ca nu se fura niciun copil si ca nu exista ambulanta neagra care fura copii.Nimeni na depus plangere la politie cum ca i s-a furat copilul si de asemene nu sa gasit niciu cadavru de copil fara organe de ci nimic nu este adv. toate zvonurile sunt false asa ca nu va mai panicati
si apr de casa mea cica se fura copii dar n-am vz nicio ambulanta si n-am vz nimic cu ochii mei
asa ca stai linistita ca nimic nu este adv
---> Sa stii` ca este adevarat deoarece, daca te`ai uitat ieri seara pe sirile Pro Tv, a spus ca se fura copii si in Cluj, in magazine!
---> Sa stii ca este adevarat, deaorece, uite ce am patit eu cand am fost in Cora (deoarece sunt din Cluj) :
... Am mers in Cora ca`sa`mi fac cumparaturile alaturi de parintii mei si apoi, se aud la microfoanele alea care sunt montate pe sus o femeie care zice : ''A disparut o fetiza, acum o cautam, daca aveti informatii sau daca o vedeti, va rog sa veniti la case sau la ''Ajutor Clienti''. Va multumim.''. Cand am auzit asta am incremenit.
--> Peste vreo 20 de min.inca un anunt : ''A fost gasita fetita in baia publica din Cora, era pe jos, ametita si tunsa! ''
---> Cand am auzit asta am ramas socati!
--> Deci, cred ca este adevarat. Aceasta stire parca este scoasa din filmele de actiune si din documentare, dar este adevarata!
Sper ca te-am ajutat
Politia a dat un comunicat prin care se spune ca nu au fost cazuri de rapire copii pentru organe, nu au primit nici o reclamatie in acest sens, acesta(rapirea copiilor)fiind un zvon-o mama nu-si gasea copila in virsta de 4-5 ani,vecinii au spus,ca a luat-o o ambulanta,etc...,dar la venirea politiei copilul a fost gasit in casa ascuns,probabil sa-si pacaleasca mama, iar omul din tintar face armasar-incultura, pentru. caci era pe o strada vai de mama lor!
Si eu am pus intrebarea, cica in Giurgiu ar fi gasit in padure ctiva copii fr organe.si un alt caz care mi le-a povestit o persoana[de incredere] e ca intr-o padure de la marginea Bucurestiului au gasit un baiat (fara organe), cu 15 mil in piept si un bilet p care scria :,, astia sunt pentru innmormantare``.Eu personal, cred ca e adevarat.
Nu se fura nici un copil, e un zvon pentru. a speria copii si adulti(in fine parintii) si sa stii ca mesajele alea nu's adevarate daca erau adevarate gandeste-te ca ar fi aratat la stiri( adica pentru. un parc nou in bucuresti arata stirile si pentru. un copil fara organ nu?!?) deci crede-ma ca am 3 copii o fata de 12 ani unul de 13 si inca un baiat de 13 si i-am lasat pe afara si nu au patit nimic adica ia toti copii si numai pe ai mei nu?!? deci nu crede deoarece nu e adevarat. fundita?