Si eu sunt tot ca tine, dar ma mandresc ca sunt inalta.In clasele mici eram cea mai inalta din clasa si imi placea pentru ca toti colegi mei erau mai mici la statura decat mine.Mandrestete ca ai aceasta calitate.Se spune ca fetele inalte au noroc la baiati. Dar nu inteleg de ce nu mai suporti sa fi cea mai inalta din clasa? Rad de tine sau de ce nu mai suporti? In fine fii mandra de felul cum arati.Toate fetele isi doresc sa fie inalte, iar tu vrei sa fi scunda.
Care e problema? Ti-ar fi placut sa ai 1, 50 si sa nu te vada nimeni?)Esti foarte bine asa.
Dar nu-i nimic rau in a fi inalt mai ales ca esti fata, sa stii ca baietilor le plac mai mult fetele inalte decat cele mici d inaltime, asa ca ai un atu
fi fericita, cate fete nu si-ar dori sa fie inalte asa ca tine.
Nu-i nicio problema, e putin mai greu cand iti cauti un baiat, ca ar arata cam ciudat daca baiatul ar fi mic de inaltime .
Nu-ti mai face griji in privinta inaltimii, unele si-ar dori sa poata ajunge la 1. 70.
Si eu in generala eram cea mai inalta din clasa si chiar ma mandream cu asta.
Bucura-te... ti-ar placea sa fii scunda si profesorii sa te puna in prima banca si sa te asculte numai pe tine?
Ha vreau si eu o prietena asa inalta ca tine/voi!:X cu toate ca o sa fiu cu 20 de cm peste tine
Nu este asa de grav, eu am tto 14 ani. dar am 1, 58m, si ma plind de asta . Cunosc baieti, chiar si de la mine din clasa cu 13 ani, si au 1.70m-1.75m.Crede-ma.citeodata imi este rusine...eu la virsta asta si cu asa inaltime...
Da fii serioasa si eu am 14 ani si am 1. 74 si nu sunt deloc complexata, sunt chiar mandra de chestia asta Si daca as avea noroc cat de curand am sa incerc un nou hobby, in lumea modei
Asa ca da-ti seama un pic si asculta-le pe fetele de 1. 50- 1. 60 Si dupa gandeste-te ca suntem norocoase
Chiar daca intodeauna iti doresti ceea ce nu ai!