Da. Eu am doi prieteni baieti si ma inteleg de minune cu ei, uneori mai bine decat cu fetele. Nu e nimic rau in a avea si prieteni baieti. Oricum, partea nasoala e ca in ziua de azi daca iesi pe strada cu un baiat (chiar daca nu esti cu el si mai ales intr-un oras mai mic), a doua zi auzi imediat zvonuri cum ca. "aaa. stiai ca X se intalneste cu Y? " dumbheads.
Da, pana la un moment dat.Cand unul se indragoseste de altul.In general ea de el desi mai sunt si exceptii.Atunci se duce dracu totul
Cand incepi sa il privesti ca pe un iubit l-ai si pierdut deja.Relatiile de iubire intre cei mai buni prieteni nu tin.Si pierzi si prietenul si iubitul
@onutzu - cred ca te inseli CRED. Chiar zilele trecute am auzit (la radio, cred) ca relatiile incepute dupa o relatie de prietenie sunt mai trainice. Si cica sunt studii care demonstreaza asta ... Acuma nu stiu daca e adevarat sau nu, doar ziceam
Da, se poate. Si nu neaparat trebuie sa fie implicati intr-o relatie. Este posibil ca de frica sa nu iroseasca relatia de prietenie cei doi ( fata si baiat ) sa pastreze distata privitor la o relatie a lor, astfel fiind cei mai buni prieteni si atat.
Fata cu ochii caprui
Cu alte cuvinte, sustii ca totusi simt ceva mai mult decat prietenie unul pentru celalat, doar ca se abtin?
Se poate.Eu ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele, nu stiu de ce.Insa vorbim despre absolut orice si nu ne, am gandit la nimic altceva.Eu ii vad pur si simplu amicii mei si la fel si ei. Sunt care au relatii, dar sunt si care nu au, dar tot la fel ma inteleg cu toti. Este foarte frumoasa o prietenie intre o fata si un baiat.
Multi spun ca asa ceva nu exista, deoarece unul dintre ei ar putea sa. l placa pe celalt, insa eu sunt sigura ca nu toti sunt pe interesul asta.
DA! Eu am un prieten doarte bun si niciodata nu m-am gandit la el ca la un iubit.
Da, se poate daca ambii sunt implicati intr-o relatie, insa daca sunt singuri exista riscul ca unul dintre ei sa se indragosteasca de celalat sau sa se indragosteasca amandoi unul de celalat...
Da...pentru ca si eu am un prieten foarte bun si nu m-am gandit niciodata la el ca la un iubit.Si suntem prieteni foarte buni de vreo 6-7 ani...
MaDeclarFan întreabă:
FzKr întreabă: