| BenqTM a întrebat:

Ce credeti voi despre fetele timidehee hee?

8 răspunsuri:
| MitikJr a răspuns:

Ba uneori sunt si dragute de felul lor asa timide, dar uneori stii si tu nu merg nici prea timide

| ZyReXe a răspuns:

Nimic

| onasis1961 a răspuns:

Se vor marita ceva mai greu dar sunt mai iubarete.

| Dariusuu a răspuns:

Sunt cele mai cuminți, nu cunosc vreo fată care să fie cuminte și să fie o nașpetă( panaramă).

Chiar îmi plac fetele timide, sunt așa mai misterioase.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Fetele timide..sunt mai iubarete, sentimentale si pun la suflet orice... E bine sa ai o astfel de fata langa tine pentru ac este grijulie si stie sa te faca sa o iubesti. Se lasa mai greu thinking dar intr-un final o sa fie totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o părere bună.

Sunt exact opusul pițipoancelor cu mult tupeu care vorbesc de li se mută gura la ceafă, se expun și se afișează oricum.

Nu sunt preferate de mulți băieți „răi" pentru că ei se gândesc probabil că sunt prea proaste să deschidă gura și să se impună (ele trebuie să aibă mereu o replică mai bună dacă vor să impresioneze, în mulțimea de vorbe spuse de fata mai tupeistă se mai scuză câte o tâmpenie, părerea mea).

Nu, ele așteaptă băieți de CALITATE.

Au un farmec aparte, delicatețe, frumusețe spirituală și, când deschid gura pot crea efecte frumoase.
Nu se deschid în fața oricui, au o aură de mister, e mult mai bine așa.

Deși-s mai retrase, le va fi mai greu în viață să își facă prieteni, calitatea lor ca om crește.

Important e să învețe să își înfrângă temerile și să se mențină pe linia de plutire.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Imi sunt indiferente.

| acidickiddo a răspuns:

Sunt fete timide care ascund multe dupa mutrisoara lor de fiinte inocente.