Teoretic, ar trebui sa ii faci pe plac.Practic...uneori esti si nevoit sa il minti sau pur si simplu il minti pentru ca asa crezi tu ca este bine sa ii ascunzi anumite lucruri.
Ar fi ideal ca pe omul pe care il iubesti sa nu-l minti, dar gandeste-te, crezi ca se poate asa ceva?
Pe plac poti sa-i faci mereu, depinde ce iti cere, dar daca el il cere ceva, tu ai dar nu-i dai, inseamna ca nu i-ai facut pe plac si deci, l-ai mintit. E clar?
Teoretic si practic trebuie sa faci ce crezit tu ca-i mai bine si sa fiti sinceri unul cu celalalt. Nu trebuie stai in genunchi, dar nici indiferent.
Nici una nici alta... minciuni nevinovate spune toata lumea...si nu trebuie sa-i faci plac pentru ca i se urca l kp...
Eee si u acum. Cateodata oricine mai minte.Asta e.
Pe plac ii faci dar nu mereu.Depinde de ce iti cere
Nu il minti... Daca esti prieten spui adevarul... chiar daca doare... Incerci eventual sa-l spui mai frumos... Da, ii faci pe plac... in masura in care poti si iti face placere. Si ar trebui sa iti faca placere daca iubesti persoana respectiva...
Eu cred ca daca o data l-ai mintit din greseala trebuie sa te starui sa nu mai faci asta si sa-i spui adevarul si de ce ai facut acest lucru ...ca daca intr-o relatie exista iubire adevarata trebuie sa nu fie minciuni... dar in privinta placerii depinde ce placeri iti cere sa-i oferi...
Cred ca... daca il iubesti ai incredere in el si ii spui orice, fara sa iti fie teama ca nu te va crede sau va povesti si altora.
Si in privinta rasfatului, da, ii poti face ceea ce isi doreste, dar nu imediat. Adica, nu imediat ce iti cere ceva sa sari sa ii indeplinesti dorinta. Ca, mai tarziu, se poate obisnui si, de fiecare data cand iti cere ceva sa vrea atunci, imediat. Si ii dai ce iti cere si daca merita, ca, daca tu il rogi ceva si face pe surdul, nu merita sa ii faci si u toate poftele. pup.
Un om pe care il iubesti il poti mintii numai daca asta este pentru binene lui...anumite ori suntemi nevoiti sa mintimi o persoana casa il protejam...sau anumite sitoati in care nu avem ce face decat sa spunem o mica minchiuna...nu cred ca daca minti nu-l iubesti! si da ii faci pe plac la orice tiar cere acea persoana, incerci sa faci nu mai lucruri frumoase cand iubesti!