| NuAmHabar a întrebat:

Ce credti despre Lady Gaga?

Răspuns Câştigător
| adfcg a răspuns:

Imi plac aproape toate melodiile ei.winking

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O excentrică!
Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

Imi place mult ca e originala, hainele ei sunt putin cam trasnite dar are o voce de milioane.Nu prea-mi plac ultimele videoclipuri, dar tot ea ramane preferata mea.tongue(in poker face era foarte draguta:*)

| Libelle a răspuns:

Imi place la ea ca nu e obsedata de bani, ca alte cantarete., ea face totul pentru ca vrea sa devina o cantareata faimoasa, poate cea mai faimoasa.Imi place cum se imbraca, mereu isi pastreaza stilul, nu neaga atunci cand face ceva(un lucru pe care altii il considera neobisnuit), nu ii e rusine cu ea, si stie sa fie atat vedeta cat si om ca toti ceilalti.

| TeoPT a răspuns:

Melodiile sunt destul de faine. dar asta nu inseamna ca are vreun merit pentru asta.

| Victoria a răspuns:

Are voce buna, dar prea se da in spectacol prin tinuta si comportament. Inteleg ca vrea sa fie originala, dar exagereaza.

| Rukhsandra a răspuns:

A devenit c-am ciudata... era draguta in poker face

| Veve :X a răspuns:

Ar fii multe de spus dar in cateva cuvinte ar fi cam asa : extravaganta si mereu originala.

| CokoStar a răspuns:

Isi scrie singura toate piesele si pregateste un nou album THE REMIX.Cred ca e tare deoarece se imbraca ciudat si pe strada, oriunde. O depaseste chiar si pe Madonna.Lady Gaga mi-a dat webul uite id-ul ei : lady_frumusik. sper ca te-am ajutat. thumbs up

| xewgdnfn a răspuns:

Pai... tot ce pot sa zic este ca imi plac melodiile ei ( doar majoritatea dintre ele ), insa cred ca se imbraca prea CIUDAT si... nu. mi place deloc de ea! E o ciudata, insa imi plac melodiile ei.big grin

| JH a răspuns:

E o nebuna in sensul bun al cuvantului. Are curajul sa arate lumii ceva din nebunia ei.Sa fie extravaganta. Ca unii sunt prea "obisnuiti si normali" si nu accepta unele chestii mai ciudate ale ei asta e partea a II-a. Dar ea e o nebuna, mereu originala si are curajul sa faca ce nu ar face nici un om obisnuit si na...cica e vedeta. dar nu prea se cunoaste.

| lucika_6383 a răspuns:

Melodiile imi plac dar asa nu se comporta frumos. poate in realitate e altfel dar pe scena nu face minuni... o urasc deja.

| andrutza_5118 a răspuns:

Nu imi place deloc de ea! Este fffff ciudata se se imbraca ff extravagant! In poker face era draguta.Adica eu nu am mai vazut haine mai ciudate ca ale ei vreodata sau cu dozele de coca cola an par! Asta prea ciudat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce`i cu ea.
Era ft nice inainte acum nu`mi mai plc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi din câte văd pe la televizor are un stil vestimentar unic. Ceea ce nu prea mai vezi. Pentru că toată lumea copiază pe toată lumea, înțelegi ce vreau să spun? Interesant este că cei care o critică și susțin cu tărie că nu le place cum se îmbracă o și copiază. Și până la urmă bravo ei că face ce îi place cu toate că o cam critică tot globul. big grin