| Anonimaa909 a întrebat:

Ce crema sau solutie trebuie sa folosesc ca sa imi treaca cosurile?

Răspuns Câştigător
| Lolo_3214 a răspuns:

Pai : Zinerit (in gasesti cam la orice farmacie) Fucidin, Skinoren...
Si argila e foarte buna (1 plic cu unpic de apa astfel incat sa se formeze o pasta )
Poti sa te dai cu o felie de rosie /lamaie /castravete (usuca cosurile)
Pa pa!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul cat mai bun. Succes si numai bine!

| Didw a răspuns:

Crema pentru tratamentul cosurilor din gama Clearasil este destinata tratarii si indepartarii cosurilor deja aparute sau in formare. Se foloseste zilnic, in asociere cu unul din produsele de curatare, ingredientii sai speciali ajutand la deschiderea porilor infundati. Practic crema are un triplu mod de actiune: deschide porii infundati, absoarbe excesul de sebum si apoi usuca si trateaza locul respectiv. Se aplica pe fata curata, numai pe zona afectata, dupa ce s-a folosit in prealabil unul din produsele de curatare Clearasil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nidoflortongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca Zineryt-ul, dar inainte de asta, consulta un dermatolog pentru a te asigura ca e ok daca-l folosesti; unele persoane sunt alergice la eritromicina sau au pielea foarte sensibila si in astfel de cazuri poate face mai mult rau decat bine(am raspuns pentru ca m-am vazut nevoita sa te instiintez cu privire la lucrul acesta).

| DJ B0B0 a răspuns:

Pentru asa ceva du-te la doctor s iti va spune el mai bine el e expertu dar eu iti recomand sa te speli pe fata cu sapun de sulf se gasesc in farmacii sh dai cu el dimineata sh searatongue