| ĄŇÐİ a întrebat:

Ce crezi ca ai fost intr-o viata trecuta?(cel mai ingenios primeste fundita:*)

Răspuns Câştigător
| M3HappyKid a răspuns:

'Zidul Chinezesc' laughing Mamut' laughing'Dinozaur'laughing Descoperitorul Americii'rolling on the floor 'Ciocan'laughing Extraterestru' dar cel mai sigur Dansatoare La Baralaughing

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nimic. pentru ca "o viata trecuta" nu exista. astea sunt niste prostii in care cred alte religii.

| BeHappyForMe a răspuns:

Am fost un cal asa zice horoscopul si chiar cred ca am fost pentru ca sunt foarte agila, calului ii place sa fie in aglomeratie adica nu se teme daca e multa lume in jur, mie imi place la concerte in aer liber, calul e un muncitor inascut si eu nu ma dau inlaturi de la munca, sunt mandri si draguti in mod natural ca mine, sunt modesta acum, vor sa apartina cuiva, vor afectiune ca si mine, de aceea eu cred ca intr-o alta viata am fost cal, apropo sunt zodia varsator.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Eu am facutun test pe clopotel si cica am fost un bucatar si am murit pentru ca aveam diaree cu sange...tragic!laughing

| ExtraSakadat a răspuns:

Am facut un test si cica as fi fost ceva de stinta :]]
Sincer eu cred ca as fi fost.nimic important de acolo`=].

| rockelle75 a răspuns:

Buna.
Cred ca am fost un sclav roman care muncea o zi intreaga si jumate de noapte si care muncea doar pentru adapost si mancare. Ma chema Soreya si eram casatorita cu un barbat pe nume Jacob.
Aveam 2 fete, una mai mare pe nume Diana si una mai mica pe nume Loretta. Diana avea 12 ani si Loretta 6.
Locuiam cu totii intr-o casuta si primeam pe zi doar o paine si un borcan cu tocana pe 2 zile. Si o sticla de apa pe zi.
Doar duminica mergeam 2 ore la rugat apoi aveam liber pana la 4 seara, apoi mergeam sa muncim pana la 10 noaptea.
Copiii stateau acasa si dormeau, faceau teme sau se jucau cu papusile de lemn, adica cele 2 papusi de lemn pe care le aveau.
Sper sa-ti placa 'povestea' mea.
Pa, pa.

| bublegum a răspuns:

Am facut un test pe net si mi-a iesit ca ma fost o actrita tibetana care a murit impuscata cand a ajuns in america tongue( nu stiu daca ii real)
iar un alt test in care iti zicea ce pisica ai fost intr-o viata anterioara mi-a iesit ca am fost pisica persanalaughing

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Mi-am facut un test si mi-a zis ca am fost o roscata ce ii placea mult sa danseze! penal fiindca am porecla roscata desi nu sunt roscata!laughing)) nu stiu daca are vreo legatura dar in fineoh go on oricum nu cred in asta!
ceaoOo!>:d

| dulkika a răspuns:

O fata simpla, dar frumoasa si desteaptastar

| miky014 a răspuns:

Conform psihologiei, eu am fost fata, pentru ca in aceasta viata, imi plac baietiiwinking

Daca imi placeau fetele, inseamna ca am fost baiat, si acum m.am reincarnat intr. o fatawinking

| kenny_2797 a răspuns:

Eu cred ca am fost sherlock holmes laughing

| consilierindragoste a răspuns:

Nu stiu! am sa iti spun cand am sa ma intorc inapoi. apropo foarte ingenios raspun chiar ca merita fundita.nu credeti ca da-ti prea usor fundita

| byank1000 a răspuns:

Eu mi-am facut odata un test dintr-o carte si imi zicea ca am fost o roscata. dama de companie laughing si ca am murit ingropata de un client nesatisfacut laughing

Dumnezeuleeee...