Pentru mine personal - caprui , ar fi mai mult decat OK.
Iar pentru eventualii copii, care vor urma, partenerul meu de viata ar trebui sa-i aiba albastri sau verzi. Persoanele cu ochii inchisi, au o gena dominanta, si este foarte putin probabil ca viitorii copii sa mosteneasca ochii deschisi la culoare, in cazul in care unul dintre parinti ii are foarte inchisi (caprui, negri), iar mie mi-ar placea totusi sa am copii cu ochi albastri/verzi (este in avantajul lor, in caz daca isi vor dori sa urmeze o cariera in modeling, actorie, unde aspectul fizic joaca un rol foarte important. vreau ca sa aiba cat mai multe usi deschise in fata lor! deci, albastri sa fie! ). sau nu? off...nu stiu, sa fie sanatosi, inteligenti si frumosi, iar ochii sa fie, cum o fi... oricum o sa-i iubesc enorm!
Sunt sigura ca vreau sa aiba 2 Nu conteaza culoarea...Pana la urma toate sunt frumoase.
Verziii si albastri normal) dar daca e sa gasesti persoana potrivita nici nu mai conteaza
Pai pentru mine este destul de inportanta culoarea ochilor, asta de obicei este primul lucru pe care il vad la toti oameni.
Deci mie la baieti imi plac ochii caprui si ochii verzii.
Albastii parca sunt prea reci, mie asa mi se pare.
Eu am ochii caprui.
Parerea mea este ca nu conteaza culoarea baiatului ci conteaza daca va intelegeti bine si aveti incredere unu in altu si conteaza sa arate si bine
Eu cred ca nu conteaza culoare cat conteaza ceea ce vezi in ei... dar sincera sa fiu de preferat Albastri.:X:X
YepIsSuspended întreabă:
AnneMarri întreabă: