Ochii albastri. Pentru ca atunci cand vad astfel de ochi imi imaginez libertatea, o pasare pe cer, un peste in ocean. Imi imaginez un taram nou de explorat.
Mie imi plac ochii mei- in interior caprui iar spre exterior un caprui spre verde- depinde de starea mea sufleteasca
De fapt toti ochii sunt frumosi... sunt unici in felu lor.
Toate nuantele de ochi m-i se par foarte frumoase in locul lor. Dar totusi prefer cel mai mult ochii albastri-gri(asa ii am eu), apoi ochii verzi, si cei negri.
Sincera sa fiu, ochii caprui m-i se par destul de comuni, dar unele nuante sunt chiar fermecatoare
Pa, pa:*
Culoarea ochilor mei...albastri.sunt ca cerul, iar cand plang se fac ca un fel de verde limpede.sau negri sunt prea frumosi si misteriosi asa
Verzi, de ce? Pentru ca arata si dezvaluie mai mult mister, ochii verzi niciodata sa nu-i crezi Plus ca eu am ochii verzi si ma simt foarte bine cand imi sunt admirati ochii ochii caprui gasesti cel mai des, verzi si alte culori mai rar
Albastrii, pentru ca nu chiar toata lumea are ochi albastri si e fayna si culoarea
Ochii negrriii
:X:X
ador ochii negri
:X
si albastrii
nu stiu de ce :X dar cand vadd
tatal meu are ochii albastrii ii adorr
Sincer imi plac ochii negri si verzi. Ambele culori imi inspira mister si imi place, iar eu ii am verzi (in fine sunt cam schimbat-ori-cateodata is verde-verde iar cateodata se transforma in gri) si multa lume imi admira ochii, deci e ok. In fine mie imi plac amandoua, dar cum au mai spus si altii de aici, nu prea conteaza culoarea, conteaza ce vezi tu in culoarea respectiva(bine spus).
Imi place ce mai mult ochii negri fiindca ei ascund mult mister si candoare.insa nu indraznesc sa spun ca celelate culori nu-mi plac, aici mai depinde si de forma ochilor nu numai de culoare, la fel si de sprincene, gene care dau ochilor mai mult contur si creindu-i pe fiecare frumosi in felul lor.
Diorrus întreabă: